2777
2789
آره عجیبه، تو اینستا یه خانم باردار داشت در مورد تجربه ی بارداریش صحبت می‌کرد. ماه آخرش بود و خب، شک ...

بعد اینا دم از حیا میزنن،یه سری فحاش که فقط تهمت میزنن،ناراحتیشون اینه که زن باید حیا داشته باشه😂

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

بله کسی که احمقه دهنش مثل شما چفت و بست نداره

عه پس کسی نباید به طالبان و داعش می‌گفت بالا چشمت ابرو😂

جلو زنا و دختر مردم و میگیرید و تذکر حجاب میدید

تجاوز و عوضی بازی مردا رو میندازید پای زنای بی گناه

الان تا یه چی گفتیم بهتون برخورد؟

بعد اسم خودتونم میذارید آدم خوب؟

زن باردارم براتون تحریک کنندس؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تو رو خدا بگو زن باردار چطوری شکمشو باید بپوشونه؟کم و زیاد برآمدگی شکمش مشخصه دیگه

باباااا پوشوندن یعنی عین بچه آدم بپوشونه عین یه انسان معمولی

مدیری زن های امروزی همچین جذب میپوشن که عمدا شکن رو بکنن تو حلق مردم؟ بدتر بچه اذیت میشه! یا کراپ میپوشن بچه کاملا بیرونه! 

وگرنه لباس نورمال گشاد هم برای بچه بهتره هم پوشیده است

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

عه پس کسی نباید به طالبان و داعش می‌گفت بالا چشمت ابرو😂جلو زنا و دختر مردم و میگیرید و تذکر حجاب می ...

نه چرا به من بربخوره 

باید به خودت بربخوره که هم قماش طالبان و داعش هستی

زنها هم بی گناه نیستن 

کسی نگفت باعث تحریک میشه به حز خودت که تمام فکر وذکرت تو پایین تن ات خلاصه شده

قابل توجه:

ارتباطی به تحریک شدن نداره، ممکنه سینه زنی که داره شیر میده هم ببینیم و تحریکی در کار نباشه، ولی آیا باید همه جا سینه رو واسه شیر دادن نمایش داد و نپوشاند؟؟ اگه فقط این احکام رو واسه تحریک شدن و نشدن میگفتن، پس زنی که به سن 80 یا 90 رسید باید عریان میچرخید... 

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید 
نه چرا به من بربخوره باید به خودت بربخوره که هم قماش طالبان و داعش هستیزنها هم بی گناه نیستن کسی نگف ...

همه حرفی به این خانم میزنی چیزی بهت نگفت به وضوح ریپ زدی گفتی بهش احمق 

الانم این حرف میزنی 

زشته والا. بخدا زشته

نه چرا به من بربخوره باید به خودت بربخوره که هم قماش طالبان و داعش هستیزنها هم بی گناه نیستن کسی نگف ...

والا تفکرات شما بیشتر شبیه طالبان و داعشه

زنا تو تجاوز مردا بی گناهن بله صد در صد

ببین اومدی ریپلای کردی 

اگ مشکلی داری بهتره با مشاور صحبت کنی

من یه پیام کلی گذاشتم اما تو سر جنگ داری نمی‌دونم چرا!

همه حرفی به این خانم میزنی چیزی بهت نگفت به وضوح ریپ زدی گفتی بهش احمق الانم این حرف میزنی زشته والا ...

چون شما متوجه نشدی یا خودت رو زدی به اون راه 

دلیل نمیشه منم متوجه توهین هاش نشده باشم 

اول ایشون شروع کرد گفت احمق 

ببین اسی منظورش یه چیز خیلی ساده بود یه مثالم زد

اسی مقدار و شدت رو نگفت

اینکه چه موقع شکن زن باردار بیش از حد نمایان میشه که طبق عرف زشت به نظر برسه خب عرفیه! بستگی به فرهنگ خانواده داره. اسی نگفت دقیقا چطور بوده مثال ها هم مردم برداشت خودشون رو گفتن که بی حیاییه 

این بیحیایی چیزی نیست که تو کلمات من بتونم پیدا کنم

یه چیز حس کردنیه 

الان تو توی خیابون یه مردم رو درحال ادرار کردن ببینی تحریک میشی؟؟؟ ولی ادرار کردن مرد در ملا عام گناهه و نشونه بی حیایی اون مرده. اصلا بحث تحریم نیست بحث حریم خصوصیه 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

یعنی خاک خاکوای چقدر عقب مونده اید بابازن باردار خب شکمش بزرگه دیگه هر چی بپوشم میزنی بیروناحمقا

من این پیام گذاشتم خانوم میگه به فکر پایین تنه ای

این چه ربطی به پایین تنه داره😂