2777
2789
واقعا هم حیا نداره وگرنه لزومی نداره همه جا را نشون بدهمثل عقده هاخیلی ها فتیش زن باردار دارن

بیا اینم یه نمونش🫥

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میدونستی تعداد مردایی که فتیش چادر و مقنعه دارن چقدر زیاده دیگه این حرفو نمیزدی🤢

دقیقا

عاشق اینت مه چادر زن رو بکنن بندازن دور کارشونو بکنن

پس اینا هم باید حجابشونو بذارن کنار وگرنه بی حیان اگر اینکار رو نکنن؟

شکم زن باردار که قشنگی نداره،من خودم همش موقع بارداری لباس هایی میپوشیدم که برآمدگی شکم کمتر مشخص شه ...

جدی میگی من دوسدارم ک

محصوصا اونایی ک خیلی تو بارداری چاق نمیشن فقد شکمشون بزرگ میشه

والا خانومه حامله بود اینقدر لباسش کوتاه بود بدنش تا ناف مشخص بود واقعا چندش آور بود بدبخت اون بچه ک ...

وا خب چه ایرادی داره؟ اونجاش رو که ننداخته بیرون

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

جدی میگی من دوسدارم کمحصوصا اونایی ک خیلی تو بارداری چاق نمیشن فقد شکمشون بزرگ میشه

اگه خودت لاغری تو بارداری فقط شکم برامده میشه زیاد هیکل بهم نمیریزه البته تا جایی که من دیدم 

منم خیلی دوس دارم

عزیزم فتیش چیه چرا این حرفو میزنی قرار نیست هر کس که تو خونه با لباس راحته تو خیابونم باشه اونی که ا ...

به ما چه که نذاریم اون به گناه بیفته یا نیفته؟

مسئول گناه افتادن بقیه هم ماییم؟

انقدر گناه کنه تا جونش در بیاد

من هرطور راحت باشم لباس میپوشم

معنی حیا هم برام با حیایی که شما میگی فرق میکنه

حیا برای من یعنی رفتار درست و توی چهارچوب

حیا یعنی سرم به زندگی و پوشش و اخلاق خودم گرم باشه

حیا یعنی دخالت نکنم فضولی نکنم

حیا یعنی تحمیل نکنم عقایدمو

حیا یعنی بخاطر تفاوت عقیده ها انگ بی حیایی به هم نوعم نزنم

حالا من که بچه ندارم

ولی شخصا ترجیح میدم بچه‌ام رو از نگاه‌ غریبه بپوشونم 

نگاه ها رو جنین اثر داره

انرژی که از نگاه میرسه روش اثر میذاره 

هرکسی لیاقت اینکه نگاهش کنه رو ندارع

با پوشوندن شکمم یه جورایی انگار سفت بغلش میکنم محافظت میکنم ازش در مقابل انرژی منفی های دنیای بیرون

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

وقتی حدود الهی رو رعایت نکنی بله مسئول و شریک به گناه افتادن بقیه هستی

حدود الهی رو کی تعیین کرده؟

اصلا کی گفته من حدودی که شما میگید رو قبول دارم؟

گناه کردن بقیه هیچ ربطی به من نداره🫡

من خیلی زرنگم مسئولیت خودمو به عهده بگیرم🤣🤣