2777
2789
نیاز به مردن نیست دیر از جونتون ولی حداقل لباس درست بپوشن

اگه میدونستی تعداد مردایی که فتیش چادر و مقنعه دارن چقدر زیاده دیگه این حرفو نمیزدی🤢

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیگم لخت شه ک منظورم اینه بعضیا حتی به اون جلو اومدن شکم هم گیر میدن ببین الان بعضیا اینجا گفتن ...

خب روشون نمیشه شکمشون که جلو اومده کسی ببینه حالا پوشیدست با هر لباسی ولی اومده چادر سر کرده که راحت‌تر باشه این از حیایی زنه عزیزم

واقعا هم حیا نداره وگرنه لزومی نداره همه جا را نشون بدهمثل عقده هاخیلی ها فتیش زن باردار دارن

همه ادما ممکنه مریض بینشون باشه زن مرد پیر جون نداره 

اگه هم میدونید دماغمون قایم کنیم یه دفعه کسی فت. یش دماغ نداشته باشه

نه نمیگم لخت شه ک منظورم اینه بعضیا حتی به اون جلو اومدن شکم هم گیر میدن ببین الان بعضیا اینجا گفتن ...

من شکمم اندازه ۳ تا زن باردار بود نمیشد که قایمش کنم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

اره مثلا حتی از رو لباسم بعضیا میگن معلوم نباشه

وای😐😐خو چیکارش کنه بیچاره

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

عزیزم فکر‌کنم با بعضی از کامنت های اینجا مشخص شد که چقدر روی شکم خانم باردار حساسن و ربطش دادن به حیا و …. ! 

درک نمیکنم این جز زیبایی چیزی نداره و کاملا یک امر طبیعی 

پس به شما هم حرف من مربوط نیست فردا یه مرد هم با شورت تو خیابون اومد حق اظهار نظر نداری

خب بیاد به من چه ربطی داره؟

چیکار به من داره؟

فوقش تعجب میکنم رد میشم میرم به کارم میرسم

شماها جون خودتون سرتون به جای اینکه روی گردنتون باشه توی یه جای دیگه اس فکر میکنید همه مثل خودتونن🥴

عزیزم فکر‌کنم با بعضی از کامنت های اینجا مشخص شد که چقدر روی شکم خانم باردار حساسن و ربطش دادن به حی ...

اره میبینی من واقعا نمیفهمم ینی حتی اون برجستگی هم از نظرشون نباید معلوم باشه

اصلا تو مخم نمیره

آره عجیبه، تو اینستا یه خانم باردار داشت در مورد تجربه ی بارداریش صحبت می‌کرد. ماه آخرش بود و خب، شکمش خیلی معلوم بود. بخدا فحشی نبود که نثارش نکرده باشن، فحشای رکیکا

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

لباس پوشیدن هرکس به خودش مربوطهاونایی که فتیش دارن هم برن خودشونو درمان کنن

عزیزم فتیش چیه چرا این حرفو میزنی قرار نیست هر کس که تو خونه با لباس راحته تو خیابونم باشه اونی که اینجوری تو خیابون میگرده فتیش داره ن خانم باحیایی که این مسائل براش مهمه و شخصیتشو زیرپا نمیزاره و ساده پوشه و نمیزاره نامحرم بهش نگاه کنه و به گناه بیفته