2777
2789
خب الان تو این دوره کسی از حیا حرف نمیتونه بزنهمنم اعتقاد دارم بهتر لباس تنگ و‌چسبان پوشیده نشه معنی ...

والا خانومه حامله بود اینقدر لباسش کوتاه بود بدنش تا ناف مشخص بود 

واقعا چندش آور بود بدبخت اون بچه که این مادر قراره تربیتش کنه

من خیلی آدم مذهبی ای نیستم ولی خودم روم نمیشه اگه باردار شم حتما اون تایم رو چادر میپوشم

اتفاقا من خانم باردار میبینم ذوق میکنم بنظرم شکمشون خیلی بانمکه 

حالا هرکس اعتقادات خودشو داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک نمی‌کنید که زن باردار شکمش باید مشخص باشه چون بارداره؟؟ عزیزم گناهه بدن زنو نامحرم ببینه حالا چ باردار باشه چ نباشه حیا باید داشته باشه ایشون انقدر راحته که زن و مرد براش مهم نیست بدنشو ببینه وگرنه زنی که حیا داره این چیزا براش مهه

درک نمی‌کنید که زن باردار شکمش باید مشخص باشه چون بارداره؟؟ عزیزم گناهه بدن زنو نامحرم ببینه حالا چ ...

نه نمیگم لخت شه ک منظورم اینه بعضیا حتی به اون جلو اومدن شکم هم گیر میدن ببین الان بعضیا اینجا گفتن چادر میپوشیدم 

یعنی چی نشون بده؟چطوری نشون میدن مگه؟

منظورشون اینه لباس گشاد بپوشن؟

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

میدونستین اگه ی نر با دیدن شکم ی زن باردار تحریک بشه گناه برای اون نر؟ 

چون نراشونو میشناسن میپرن به ی خانوم باردار 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

نشنیدم تازه باردار بودم دخملم الان نه ماهشه داداشم که از منم بزرگتره با زنداششم شکممو نقاشی کشیدن جلوی مامانم اینا 😁😁 میخواستن استوری بزارن دیگه نزاشتم تو فامیل فقط من حامله بودم گفتم همه میگن شکمه فلانیه 😂😂😂