2777
2789

ندیدم کسی اینو بگه 

طرف مشکل مغزیم داشته باشه با شکم زن باردار تح..ریک‌نمیشه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندیدم کسی اینو بگه طرف مشکل مغزیم داشته باشه با شکم زن باردار تح..ریک‌نمیشه

مامان بزرگم

خالم باردار بود دراز کشیده بود مامان بزرگم گفت واییی شکمتو بپوشون داداشت اینجاست

بخدا نمیفهمم 

منم ۷ ماهه باردار بودم

زمستون بود

یه پانج فوتر پوشیده بودم جلوش باز بود

زیرش هم زیر سازافونی پوشیده بودم

یه خانومه اومد گفت ببخشید عزیزم شکمت رو بپوشون گناهه

من فکر کردم بخاطر سرما میگه

گفتم نه لباسم گرمه

گفت بخاطر حیا میگم

خیلی بهم بر خورد

گفتم به شما چه ربطی داره؟

بعدم مگه کار بی حیایی ای کردم؟

دید اوضاع خیته راشو کشید رفت

منم ۷ ماهه باردار بودمزمستون بودیه پانج فوتر پوشیده بودم جلوش باز بودزیرش هم زیر سازافونی پوشیده بود ...

اره منم درک نمیکنم انگار اندازه سینه و باسن اون برجستگی براشون مهمه نمیدونم 

نه مثلا یه پست اینستا دیدم خانمه زیر شکمشو گرفته بود ماه اخرش بود چند نفر نوشتن بی حیا

واقعا هم حیا نداره وگرنه لزومی نداره همه جا را نشون بده

مثل عقده ها

خیلی ها فتیش زن باردار دارن 

مامان بزرگمخالم باردار بود دراز کشیده بود مامان بزرگم گفت واییی شکمتو بپوشون داداشت اینجاستبخدا نمیف ...

😂🤣چقدر عحیبه 

قدیمین دیگه رو همه چی تعصب دارن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

فقط عهد عتیق افکار این مدلی دارن

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من