2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 78536 بازدید | 737 پست
😂😂😂😂😂ماک شوهرداریمم این حسوتجربه نکردیم اینطوری ک توتعریف کردی

خخخخخخ آره والا بغل می‌کنه یعنی احساس خفگی بهم دست میده،نمیتونم تکون بخورم

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنار هم خوابیدن رویاست؟؟چرا مامان بابام کنار هم میخوابن هنوز؟

ماهم کنار هم می‌خوابیم ولی زیاد بغل نمی‌کنیم چون هی اینور اونور می‌چرخیم تکون میخوریم همدیگرو بد خواب میکنیم 

مگه شوهر همش بغل میکنه؟😂😊

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
الهی ک‌ ب آرزوت برسی من باورم نمیشد کسی منو بگیره 😁😁

دعا کن من خیلی دوستش دارم ولی تا الان نتونستم ابراز کنم اون منو نمی‌شناسه من دورادور میشناسمش 

نمی‌دونم باید چه کار کرد 

خیلی مستأصل شدم 

چی شد که ازدواج کردین ؟

ی مدت دوست بودیم یه مدت کوتاه ، خیلی کوتاه البته کلا جدا شدیم یعنی کات کامل ..  دوباره برگشت فرصت دوباره دادیم به رابطه  و البته سنمون ب بچه بازی و مسخره بازی نمی‌خورد و در نهایت ازدواج 

یه چیزی مدنظرت باشه قضیه ی ازدواج و شوهر کردن اینطوریه کهـ خوب شادی هم هستا اما سختیش خیلی بیشتره شو ...

دقیقا 😁زندگیه دیگه بالا داره سراشیبی داره مهم درک و احترام به هم هست ..