2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 82793 بازدید | 748 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه آدماروشناخت،،اکثراخیلی،عوضی شدندارم تاپیکاتو نگاه میکنمامیدوارم تاوان بدن بخصوص مادرش

والا خواهر مامان من انقدر با عروسمون خوب بود که الان بیست ساله تو‌ی ساختمان دو طبقه با همیم. ی بار هم از گل نازک تر به هم نگفتن... استدلال مامانمم این بود که خودم دختر دارم. با دختر مردم هر جور رفتار کنم دستگیر دختر خودم میشه. ولی انگار خدا جا حق ننشسته‌ ... فقط دعام اینه خدایا ی دختر برعکس من سر راهشون بذار. اگر من بد بودم ی زن خوب سر راهش بذار. اگر هم خوب بودم، عذاب زندگی با ی زن بد.

والا خواهر مامان من انقدر با عروسمون خوب بود که الان بیست ساله تو‌ی ساختمان دو طبقه با همیم. ی بار ه ...

خدابهترشوبرات قسمت میکنه صبرکن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

انشالله خوشبخت شی برای منم دعا کن ازدواح خوب بکنم منم مجردم دلم میخواد ازدواج کنم از طرفیم میترسم

الهی که یک آدم خوب باشخصیت سر راهت قرار بگیره لذت ببری از لحظه لحظه زندگیت ..

وای خیلی بده تو را خدا درمانش کن. باورت میشه من مثلا ساعت دو و سه شب بلند میشدم از جام و انقدر اعصاب ...

خب بهش میگم بیدارم کن میگه اونقدرا هم بد نیست 

خب میتونه تحمل کنه

البته همیشه خر و پف نمیکنم

چیکار کنم ، قابل درمان نیست که

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

اه اصلا. تحقیقات میگن که زن ها پیش مرد ها بدنشون موقع خواب هوشیار میمونه و خواب عمیق را تجربه نمیکنن ...

خدا خیرت بده دلم گرفته بود چقدر خندیدم به حرفت خخخخخ

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها