2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 82793 بازدید | 748 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب زنداییت ی نمونه خوبش بوده. اونا که چیزی نمیگن اصولا شوهر هاشون موقع خواب اذیت میکنن. مثلا من همیر ...

خدا بیامرزه عزیزم🩵

اره چرا به اینجاش فکر نکرده بودم😂😂خیلی ام حساسم

همون پایین تر روی بازوش بهتره تا مستقیم در تماس باشی🗿

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

من با دشمن تو ی سنگر هستم من پدر ندارم برادری ندارم کلا پدرمم ادم پولداری نبود ک پولی برام بمونه خود ...

خدا لعنتش کنه💔مردا واقعا نفهمن یسری شون خاک تو سرش وظیفه شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

آها بعد یه کوچولو حرکت کنی سرت داد بزنه بزور تو این سرما بیدارت کنه براش صبحونه گرم درست کنی ظهر مجب ...

عاقا ینی انقد بیشرفن مردا🥲🥲دارم زده میشممم

واقعا ترسناکه ازدواج یهو یجوری شدم اینو گفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا شوهر کنی ماهی یکبار پیشش نمیخابی 😅

😂😂ها الان ندیده بازی در میارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرش پیدا میشه ولی اون ک خوش بو باشه کمه بلاخره هر کدومش ی بو میده یکی سیگار یکی عرق یکی گوز یکی شا ...

😂😂😂بوی خوب خیلی مهمه واسم خیلیییی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ادم باید درست انتخاب کنه

🥲🥲امیدوارم درست شه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با دشمن تو ی سنگر هستم من پدر ندارم برادری ندارم کلا پدرمم ادم پولداری نبود ک پولی برام بمونه خود ...

چرا انقام نمیگیری خواهر گلم؟ لذتی که در انتقام هست در بخشش نیست. من شوهر مرحومم هر وقت اذیتم میکرد، جبران میکردم. اول از تف کردن تو چاییش سروع کردم. بعد مسموم کردنش. و واقعا وقتی بابت مسمومیت میافتاد، به ارامش میرسیدم. مرحوم خیلی عذابم میداد. 

آهان به خدا ؛ حالا صبر کن یاد حرف من میفتی

😂😂😂واقعا اینطوریه؟

بنظرت واکنش شوهرا به گریه ادم یا وقتی درد داره چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاقا ینی انقد بیشرفن مردا🥲🥲دارم زده میشمممواقعا ترسناکه ازدواج یهو یجوری شدم اینو گفتی

دیگه اینا هم هست بغلش هم هست 

اینکه برات چیزی بخره 

برف بیاد برید بیرون برف بازی پایه باشه 

بستنی بخورین بعدم برید خونه زیرپتو تو بغلش بخوابی 

بعد اون با یکی دیگه چت کنه..... 

درست میگی بغل مرد شیرینه خیلی زیاد 

ولی همه ماجرا نیست 

اول باید بری روانشناسی مردا رو بخونی 

تا حدودی مرد رو بشناسی بعد ازدواج کنی که همینطور که تو بغلش هستی با زبون درستش کنی 

اگه همینجوری ازدواج کنی خیلی سخته یخلی زیاد بنظرم یه بغلش به اینهمه سختی نمی ارزه 

اول برو یادبگیر بعد ازدواج کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خخخخ همینه ک میگن شوهر خوب کمه

پشیمون شدم واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40