2777
2789
عنوان

از گوشم خون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 20 پست
سال ۱۴۰۲ دقیقااااااااااا وسط کنکور توی آذر و اواخر آبان اینا منم خیلی یهویی گوش درد شدیددددددد گرفتم ...

عزیزم یادت هست چند روز طول کشید تا گوشت عادی شد من خیلی اذیتم دوتا بچه کوچیک دارم گوشم کپ چیزی نمیشنوم درد دارم اومدم خونه مامانم بنده خدا از ما پذیرایی میکنه

عزیزم یادت هست چند روز طول کشید تا گوشت عادی شد من خیلی اذیتم دوتا بچه کوچیک دارم گوشم کپ چیزی نمیشن ...

من یک گوشم اینجوری بود،شما هم؟

من ویروس گرفتم،یک روز کامل فقط گلو درد خیلییییییییییییی شدید داشتم 

روز بعدش گوشم کیپ شد بعد نمیشنیدم یک بحثی

انگار تو استخر بود پر تو گوشم آب بود هیچی نمیشنیدم واقعا با یک گوشم

من تا جایی که یادمه ۱ماه درگیر بودم

کنکور هم داشتم کلی عقب افتادم،بعدش افسردگی گرفتم.....

شما نگران نباشید

فقط چند تا نکته به هیچچچچچچچچچچ عنوان اصلا حتی یک قطره آب داخل گوشتون نباید بره

چون پرده گوش پاره شده مکش ایجاد میکنه آب بره توش بدتر میشه

من ۲هفته حموم نرفتم،شما هم فعلا نرین ببینید نظر دکتر چیه

بعد از این بعد کلا همیشه وقتی کامل خوب شدید حتی بعد حموم باد گرم یا ملایم سشوار با فاصله به دو تا گوشتون بگیرید تا خشک بشه،دکتر به من اینا رو گفت،من دکتر نیستم بازم ازشون بپرسین

تهران هستید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک گوشم اینجوری بود،شما هم؟من ویروس گرفتم،یک روز کامل فقط گلو درد خیلییییییییییییی شدید داشتم روز ...

آهان ممنون عزیرم نه اراکم ممنون از معرفی دکتر ولی شهرمونم متخصصای حوبی داره

بله گوش راستم اینطوری شد

بهتر بشین، مواظب خودتون باشین

راستی دکتر اینم بهم گفت،ارتفاعات و مسافرت جاده ای و هواپيما اینام نرین فعلا تا خوب بشید، آرزوی سلامتی دارم

سوالی داشتین بپرسین