2777
2789
عنوان

ترازم کم شده نا امیدم😭😭😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست
اره میرم....من قبلیم 7276 بود فک کنم

از تابستون شروع کردی؟

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تابستون شروع کردی؟

اره ولی خونمون شاوغ بود تابستون تست کم زوم

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

اقا فصل دو شیمی یازده سخت تر از بقیس یا فقط واسه من اینجوریه مخصوصا مسائل سرعت

من هنوز نرسیدم بهش اما یازدهم کلا سخته

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

ماز سخته به خودت فذصت بده 

تو چه شرایطی ازمون میدی ؟ چون انلاینه میگم 

باید استراتژی داشته باشی 

تراز اصلا مهم نیست فقط و فقط درصده که مهمه 

بعدشم تمرکزت باید روی ازمون های جامع باشه نه مبحثی به برنامه راهبردی میرسی؟

ماز سخته به خودت فذصت بده تو چه شرایطی ازمون میدی ؟ چون انلاینه میگم باید استراتژی داشته باشی تراز ا ...

من هزینه جداگانه دادم حضوری میرم

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

ماز سخته به خودت فذصت بده تو چه شرایطی ازمون میدی ؟ چون انلاینه میگم باید استراتژی داشته باشی تراز ا ...

به همش نه

عین برقو بااااد جلو میرن

همینه تازه پارسال بد تر بوده برنامه چون اردیبهشت کنکور بوده 

هدفت این باشه که تا اخر اسفند درسا رو تموم کنی فقط حالا تو دو هفته اگه به 40 درصد برنامه هم میرسی اصلا اشکال نداره همون 40 درصد رو خوب جواب بئئده سر ازمون

و اینکه کتاب به تنهاایی خوب نیست ازمون بزن و فیلم ازموزشی ولی 80 درصد وقتت تست بزن

همینه تازه پارسال بد تر بوده برنامه چون اردیبهشت کنکور بوده هدفت این باشه که تا اخر اسفند درسا رو تم ...

با وجود تست زیاد زیست 

درصدم وایینه

نمیدونم چه گلی به سرم بگیرم

با وجود تست زیاد زیست درصدم وایینهنمیدونم چه گلی به سرم بگیرم

زیست 50 درصد کتاب ردسی رو باید بخونی 50 درصد تست منبع هم مهمه از اسون به سخت برو با توجه  به سطحت

فیلم اموزشی فرهمند نیا حتما ببین