2777
2789

من الان سرکار میرم ولی دوست دارم وقتی ازدواج کردم دیگه کار نکنم و شوهرم خودش بهم پول بده

مگه چقدر توان دارم که هم بیرون خونه کار کنم و هم داخل خونه

زن های شاغل اطرافم خیلی شلخته ان و اصلا به بچه هاشون نمیرسن

واقعا سخته یه ادم بتونه کارشو درست انجام بده،همزمان مادر و همسر خوبی هم باشه و اینو میدونم من از پسش برنمیام.

چی بود این مستقل شدن انداختن داخل دهن مردها

الان تا طرف میفهمه  سرکار میرم،صرفا بخاطر کار میاد سمتم🚶🏻‍♀️مگه قراره با شغلم ازدواج کنن

دلتنگ آواز قو🦢

مردی که دنبال شغل زن بیاد به درد نمیخوره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه خیلی از اقایون هم هستن موافق خانه‌داری همسرشون هستن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

متاسفانه الان خیلی از پسرا ملاک اصلی ازدواجشون شاغل بودنه طرفه.حالا داداش من میخواد زن بگیره اگه اسم ی نفر رو بیاریم که شاغل باشه دیگه میگه کنسل هرچقدر میگیم حیفه دخترخوبیه خانواده خوبی داره میگه ن مگه من مردم که اون  از صبح تا شب بره پول دربیاره اون دیگه زندگی نیس

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
متاسفانه الان خیلی از پسرا ملاک اصلی ازدواجشون شاغل بودنه طرفه.حالا داداش من میخواد زن بگیره اگه اسم ...

اره همه ی پسرا تا شاغل نباشی سمتت نمیان

منم اطرافم اینارو میبینم زده شدم

دلتنگ آواز قو🦢

آره دوتاش با هم سخته

ولی من ترجیح میدم بین خونه دار خوب بودن یا شاغل بودن دومی رو انتخاب کنم اولی به چه درد میخوره آخه اگه استقلال نباشه

دو روز دیگه کی میاد بابت ظرف شستن و پوشک عوض کردن به من حقوق بده یا تشکر کنه کی اون افتخار و اعتماد به نفس و درامد و اموالی که میتونستم با شاغل بودن داشته باشم بهم میده؟ 

کار خونه رو خیلی سرسری انجام بدی هم کافیه و با شوهرت تقسیم کنید 

خب اکثرا همین شدنصرفا دنبال اینن زنشون کار کنا

اکثر پسرا پرنسس شدن و به درد ازدواج نمیخورن 

دختر یا با پسر خوب ازدواج کنه یا ازدواج نکنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اره همه ی پسرا تا شاغل نباشی سمتت نمیانمنم اطرافم اینارو میبینم زده شدم

خانم شاغل متاهل باید مدیریت بلد باشه . یادش باشه قرار نیست همه کارهای خونه روی دوشش باشه . میتونه کمکی بگیره میتونه خیلی چیزها رو آماده بگیره و همسرش باید مشارکت فعال توی کارها داشته باشه 

اینجوری هم رفاه خانواده سریعتر جلو میره هم استعداد و توانایی‌هاش هدر نمیره هم استقلال مالی داره هم اذیت نمیشه . من ۱۷ ساله با این روش رفتم جلو