2777
2789
عنوان

امشب جاریمم ضایع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 43 پست
تو اونو کوچیک نکردی. خودت کوچیک شدی🙂❤️

ولی دلم خنک شد کثافت من مثل خواهر میدیدمش و همه‌ی رازاشو و اختلافاتش با شوهرش و تو دلم نگه داشتم ولی اون چه حرفا که پشت من نگفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطت تقریبا مثل منه. با جاری نباید صمیمی شد. منم اخری هستم. مگه جاری قبل‌تر از من اصلا منو دوست نداره ماجراش مفصله.

واخیرا هم خیلی ناراحتم کرده. و یجورایی بخاطر تاخیری دخترم غیر مستقیم شماتت کرده. واگذارش کردم بخدا

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

ببین بهت خورده نمی‌گیرم ۲۱ سالت بوده هنوز از نظر عقلی تکمیل نشده بودی که نباید حرفاتو به خانواده شوهر بزنی اعم از خواهر شوهر و جاری که برن بزارن کف مادر شوهر و بقیه این از کم سیاستی خودت بوده و اشتباه از مادرت که این چیزا رو بهت یاد نداده ولی با حرکت امشبت اگر اون می‌خواسته بهت سلام بکنه و تو روتو برگردوندی رفتی به خودت توهین کردی به جای اون چون الان تو چشم خواهر شوهرتو مادر شوهرت یه آدم بی‌نزاکت شدی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...