2777
2789
عنوان

شبرتا ساعت چند بیدارید معمولا

100 بازدید | 17 پست

چیکار میکنید

من ارزشمندم حتی اگر کسی بگه به درد نمیخوری بی ارزشی بازم من ارزشمند و کافی هستم و عاشقانه خودم میپرستم😍😘😘🫂🫂🤍🤍💎💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره.

بین ۸ تا ۱۱ متغیره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یک و نیم تا ۲

پسرم دیر از محل کارش میاد

بخاطر اون بیدار میمونم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

کلا بیدارم !

یا پای سیستمم و یه کارایی می‌کنم 

یا گوشی دستمه و مث همه (البته خدارو شکر اینستاگرامو ترک کردم ☺️)

یا می‌شینم شعر میخونم و غصه میخورم !

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

کلا بیدارم !یا پای سیستمم و یه کارایی می‌کنم یا گوشی دستمه و مث همه (البته خدارو شکر اینستاگرامو ترک ...

غصه چرا

من ارزشمندم حتی اگر کسی بگه به درد نمیخوری بی ارزشی بازم من ارزشمند و کافی هستم و عاشقانه خودم میپرستم😍😘😘🫂🫂🤍🤍💎💎

تا ۳ گاهی هم ۴

مطالعه میکنم فیلم میبینم  شعر میخونم 

بعضی شبا هم که هوا خوبه میرم تو تراس میشینم و به اسمون شب نگاه میکنم و با هندزفری موسیقی گوش میدم کلا شبو دوست دارم🌙✨️

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

تا ۳ گاهی هم ۴مطالعه میکنم فیلم میبینم شعر میخونم بعضی شبا هم که هوا خوبه میرم تو تراس میشینم و به ...

هرشب همین روتین داری

پوستت خراب نمیشه با این روش؟