2777
2789
عنوان

ی چیزیو ک نیاید میگفتم

137 بازدید | 12 پست

ب پسر خالم گفتم الان چ غلطی کنم شخصیت خودم زیر سوال رفت خیلی بد بود مث چی پشیمونم البته زیادپیش میاد درد دل کنیم اونم خیلی چیزا ب من گفته اون لحظه گفتم بین خودمون باشه الان هی وسوسه میشم دوباره بهش بگم حواسش باشه ولی میترسم حساس بشه البته با من خوبه و هوامو داشته همیشه از بچگی ولی استرس لعنتی ولم نمیکنه بالاخره فامیله غریبه ک نیس بگم بدرک 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی اشتباه بزرگیه با فامیل دردودل کردن

دردل زیاد میکنیم ولی این خیلی بد بود هی یادم میاد استرسم شدید تر میشه حالم بشدت بده 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

دردودل بافامیل اشتباهه اینم باشه واست یادگارک دیگ تکرارنکنی

الان اینو ک نمیشه جمع کنم چیکار کنم ب خواهرم گفتم جای دلداری کلی فوشم داد

الان اینو ک نمیشه جمع کنم چیکار کنم ب خواهرم گفتم جای دلداری کلی فوشم داد

ببین عزیزم حرفی ک زدی رو میشه باغصه خوردن برگردوند؟نه.پس بیخیال بایدبشی.اونم تاچندروزدیگه فراموش میکنه ودرگیرزندگیه خودش میشه ب نظرم نمیادواسه دوتاحرف خودشوخراب کنه.من همیشه اینجوروقتا میگم قراربوده اتفاق بدتری بیفته واینطوری جلوش گرفته شده تامن بیشترحواسموجمع کنم

ببین عزیزم حرفی ک زدی رو میشه باغصه خوردن برگردوند؟نه.پس بیخیال بایدبشی.اونم تاچندروزدیگه فراموش میک ...

خودمم فک نمیکنم بگه اخه تا حالا هر چی گفتم از جایی نشنیدم حتی حمایتم کرده همیشه الان دست خودم نیس ترس افتادم بجونم بهش بگم حواسش باشه ؟؟؟

خودمم فک نمیکنم بگه اخه تا حالا هر چی گفتم از جایی نشنیدم حتی حمایتم کرده همیشه الان دست خودم نیس تر ...

خب پس بیخیال.بهش بگو بین خودتون بمونه بذاربفهمه ک دوس نداری کسی بفهمه 

خب پس بیخیال.بهش بگو بین خودتون بمونه بذاربفهمه ک دوس نداری کسی بفهمه

پس بهش میگم هر چند میدونم میگه مگه منو نمیشناسی دلخور میشه واینکه خودمم کوچیک کردم پیشش دیگه درست نمیشه  

پس بهش میگم هر چند میدونم میگه مگه منو نمیشناسی دلخور میشه واینکه خودمم کوچیک کردم پیشش دیگه درست نم ...

بشه. خودت عوضش خیالت راحت میشه ادمه دیگ شایدفک کنه برات مهم نیس و ازدهنش دربره بدونه بهتره

بشه. خودت عوضش خیالت راحت میشه ادمه دیگ شایدفک کنه برات مهم نیس و ازدهنش دربره بدونه بهتره

کاش انقد استرسی نمیشدم سر همه چی