2777
2789

به من فکر کن که منتظر گریه و جیغ و لجبازی بچه موندم و سوختم 

ببخشید چیز دیگ ب ذهنم نرسبد که بگم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من فکر کن که منتظر گریه و جیغ و لجبازی بچه موندم و سوختم ببخشید چیز دیگ ب ذهنم نرسبد که بگم

عریز دلم انشالله خدا یه شیطونشو بهت بده تا این روزا فراموشت بشه

به من فکر کن که منتظر گریه و جیغ و لجبازی بچه موندم و سوختم ببخشید چیز دیگ ب ذهنم نرسبد که بگم

ان شاءالله خدا بزودی بچه های سالم بهت بده.

صلوات هم فرستادم 

طب سنتی یه معجون داره اسمش دقیق یادم نیست برا تخمک و تنبلی خوبه من با همین باردار شدم شاید معجون تخمک گذاری بود 

بازم سرچ میکنم

جنسینگ خیلی موثره ب همسرت بده

قرصش رو ؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

قرصش رو ؟

نه گیاهشو از عطاری بگیر دم کن بده همسرت بخوره من  و سال نشدم همون ماهی ک این گیاهو دادم باردار شدم خدا خیر بده یه خانمه بهم گفت 

انشالله ب زودی دامنت سبز بشه، چند سالته؟

نه گیاهشو از عطاری بگیر دم کن بده همسرت بخوره من و سال نشدم همون ماهی ک این گیاهو دادم باردار شدم خ ...

در شرف ۳۳ام 

💔

مشکل از شوهرتون بود باردار نمیشدین؟

نه گیاهشو از عطاری بگیر دم کن بده همسرت بخوره من و سال نشدم همون ماهی ک این گیاهو دادم باردار شدم خ ...

ممنونم عزیزم

چند بار در هفته باید دم کنم ..

شوهرم حتی ی مقدار زنجبیل یا دارچین و میخک بریزم تو چایی اش ایراد میگیره و میگه دوست ندارم و نمیخوره این ترکیبو چجوری بهش بخورونم !!😓