2777
2789
عنوان

بیاید ترجیحا مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 50 پست
درسته...باید سعیمو بکنم😅 :)

منم جدیدا دوست صمیمی نگرفتم. حتی با کسانیکه خیلی خوب بودیم. دعاکن توی دانشگاه یه رفیق خوب پیداکنم.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم کردم

از تکمیلیها چی؟ اردو  شرکت کردی؟

گروه بینهایتی های استانتم جای خوبی میتونه باشه برای پیدا کردن دوست خوب، همراه برنامه های داخل استادتون مثل اردوها و نشست ها، هیئت و...🥰

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

از تکمیلیها چی؟ اردو شرکت کردی؟گروه بینهایتی های استانتم جای خوبی میتونه باشه برای پیدا کردن دوست خ ...

به شماهم گفتن که عدد ۲۰ رو ارسال کنید؟؟که عضو کانالتون کنن

من ارسال کردم منو عضو جایی نکردن 

اینایی که میگید کجامیتونم عضوشم

به شماهم گفتن که عدد ۲۰ رو ارسال کنید؟؟که عضو کانالتون کننمن ارسال کردم منو عضو جایی نکردن اینایی که ...

چند روز پیش بهم زنگ زدن و گفتن که عضو میکنن، راستش منم چون بخاطر کنکور اردوهای استان رو نرفته بودم تازه دارم عضو میشم. بنظرم زنگ بزن بپرس

سهمیه داشتید؟

لا. منطقه۲ بودم رتبمم خوب بود پیرا درجه ۲ روزانه میووردم

پس تهرانید میگم تلگرام دارید 😅 من ایدیمو بدم ..

ایتا بیشتر میام، آره

امسال؟بنظرتون من کنکور رو درصد ۱۰ ۱۵ بزنم معدلم چند بشه پرستاری بیارم ازاد و شهرش مهم نیستش

بله. آزاد که خیلی راحتتره. تراز ۷۲۰۰ دیدم اورده‌. معدلم ۱۷/۵ حداقل این ترازو میده،درصداتم میانگین ۱۵یادم نیست چقدر میده همون ۷۰۰۰ احتمالا. پس معدلت نزدیک ۱۸ باید بشه. 

هنوز وقت داری بخونی ترازت ازینا بالاترم میاد حتی روزانه هم بیاری.یه مرور خوب داشته باشی راحت روزانه میاری