2777
2789
عنوان

بیاید ترجیحا مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترجیحا مذهبیشو نفهمیدم

اخه مذهبیا میدونن دوست پیداکردن چقدر میتونه سخت باشه 

ادم مذهبی باشه چندین تا فاکتور بیشتر سختگیری داره رو دوستش...

البته منم سخت میگیرم شایددهمه اینجور نباشه

مرسیدعام کنید

حتما گلم مطمئنم از پسش بر میای 

برای رقابت درسی یه برنامه ای هست به اسم study room ، اونجا میتونی رقیب مجازی پیدا کنی بر اساس ساعت مطالعه اتون رقابت میکنین، هرکی ساعت مطالعه اش بالاتر بود چند تا سکه به اون یکی میده 

یه سری گروهم داره که واسه چت کردن نیست فقط ساعت مطالعه هرکس مشخص میشه و نفرات اول تا سوم هر هفته مشخص میشن ، فقط برای درس نیست مثلا برای مطالعه آزاد،  مطالعه زبان ، ورزش و ..... می‌تونی گروه مناسب پیدا کنی و رقابت کنی

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
اخه مذهبیا میدونن دوست پیداکردن چقدر میتونه سخت باشه ادم مذهبی باشه چندین تا فاکتور بیشتر سختگیری دا ...

فعلا رو درست تمرکز کن ، دوست تمرکزت رو به هم میزنه

بری دانشگاه اینقدر دوستای همفکرت رو پیدا میکنی که خسته بشی😅

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
چجوری میتونم بخونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16652205/%D8%AF%D9%87%D9%87-%D9%87%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%87%D8%A7-%D9%85%DA%98%D8%AF%D9%87

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

اخه مذهبیا میدونن دوست پیداکردن چقدر میتونه سخت باشه ادم مذهبی باشه چندین تا فاکتور بیشتر سختگیری دا ...

خوب کاری میکنی.  من قبلا راحت دوست پیدا میکردم الان سختگیر تر شدم. دوست زیاد دارما، ولی صمیمی حساب نمیکنم صرفا ارتباطاتم خوبه. دوست همراه و خوب هم که بهت کمک کنه به قول خودت باید این شرایط تو مسیر بودن رو داشته باشه تا به رشد همدیگه کمک کنید. ولی صرفا دوست ساده با خیلیا میشه شد مثلا هرکسی که فقط نماز میخونه 🥰

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

عزیزم من مذهبی نیستم ولی تو انتخاب دوست خیلی دقت میکنم تحلیلت عجیبه هر کی غیر مذهبی با همه دوست میشه؟ 

ممنونمن بی نهایت دوره ۱۱هم رو شرکت کردم:))))

چقد خوب پس بینهایتی هستی🫂 دوره رو تا کجا ادامه دادی؟

عزیزم من مذهبی نیستم ولی تو انتخاب دوست خیلی دقت میکنم تحلیلت عجیبه هر کی غیر مذهبی با همه دوست میشه ...

نه من اینونگفتم

گفتمم که خودم یکم سختگیرم..😅

..من نگفتم همه غیرمذهبی‌ها با همه دوست می‌شن. مسئله اینه که من ارزش‌ها، حدود و سبک زندگی‌ام رو از دین می‌گیرم مثلاً نوع رفت‌وآمد، انتخاب سرگرمی‌ها، محدودیت در روابط نزدیک و اولویت‌های آینده.انگیزه هام فانتزیام وقتی این چیزها خیلی مهم باشن، پیدا کردن کسی که واقعاً باهات سازگار باشه سخت‌تر می‌شه.