2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1/5 شد و 8 جلسه البته بدن به بدن متفاوته یکی ممکنه تو 6 جلسه جواب بگیره یکی هم تا 10 جلسه بره

شرمنده سوال زیاد میپرسم واقعا نگرانم 

من سینه هام توده داره برای زیر بغلم میترسم میگم نکنه تحریک بشن نظر شما چیه؟؟

میشه بگید واقعا خوب بود؟ و راسته میگن پوست بدن مخصوصا نواحی خصوصی رنگش خیلی روشن میشه؟

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

جلسه چهارم گفتم بیکینی ریزش نداشتم اونقدری ک باید برد بالا فکر کنم درجه شو ولی خب با درجه پایین هم ک آدم نتیجه نمیگیره دردم بگیره تند تند نفس میکشم و بیشتر نتیجه برام مهمه

دردش همون سوزن سوزن شدنِ دیگه و اینکه مثلا چن ساعت قبلش شیو نکنی پوست ک تمیز باشه دردش بیشتره همیشه اپراتور بمن میگه ۲۴ ساعت قبل برو حموم و شیو کن

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
شرمنده سوال زیاد میپرسم واقعا نگرانم من سینه هام توده داره برای زیر بغلم میترسم میگم نکنه تحریک بشن ...

عزیزم هر کلینیکی که برید برای لیزر پزشک داره 

حتما با پزشک در میون بذارید این نکته رو 

اولین جلسه هم بهتون یه فرم می‌دن که هر بیماری دارید بنویسید و تهش امضا بزنید که با مسئولیت خودتون اومدید 

پس قبلش حتما با پزشک مشورت کنید 

میشه بگید واقعا خوب بود؟ و راسته میگن پوست بدن مخصوصا نواحی خصوصی رنگش خیلی روشن میشه؟

تا اینجای کار واقعا راضی بودم 

رنگ هم روشن می‌شه ولی نه خیلی 

در حد معقول 

علتش هم اینه که دونه‌های سیاه زیرپوستی از بین می‌رن 

تا اینجای کار واقعا راضی بودم رنگ هم روشن می‌شه ولی نه خیلی در حد معقول علتش هم اینه که دونه‌های سیا ...

منم میخوام برممممم ولی روم نمیشهههه

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓