2777
2789

واقعا من چه کار گناهی انجام دادم زندگیم روز به روز بدتر میشه امروز دوتا از وحشتناک ترین خبرایی ک میتونستم بگیرمو گرفتم(: 

قلبم از این همه دردی ک یهو به زندگیم تزریق شد درد میکنه من کجا دل کیو شکستم کجا گناه کردم؟ 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من خیلی حالم بده خیلی

ممنم مث تو انقدر گریه کردم ناامیدم از خدا فکر میکنم روشو برگردونده از من

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این روزا خیلی دلم پره تا حرف میرنم بغضم میترکه و خدا شاهده یاد ندارم تا حالا حتی سر کسی داد زده ...

(: تا مغز استخون درکت میکنم 

ما تقاص کدوم گناه نکردمونو داریم پس میدیم 

ممنم مث تو انقدر گریه کردم ناامیدم از خدا فکر میکنم روشو برگردونده از من

آری کنم تا جون داشتم زار زدم 

ولی واقعا عدالت نداره خدا بین بنده هاش

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

آری کنم تا جون داشتم زار زدم ولی واقعا عدالت نداره خدا بین بنده هاش

پپس چجوریه ک بنده های دیگش هرچی میخوان بهش ازش بهشون میده چرا ی بار برای ما نمیشه؟؟ چرا ی بار اون چیزی ک میخوایم نمیشه چرااااا

بخدا امروز تو دانشگاه یه چی دیدم تا مغز استخونم سوخت 

فهمیدم خدا اگه بخاد جای شب و روزم میتونه عوض کنه قبلا فک میکردم حاجت من خیلی بزرگ و عجیبه که نمیده ، در واقع معجزه نمیحاد بکنه ولی چیزی دیدم که فهمیدم حاجت من در مقابل چیزایی که به بنده های دیگه ش میده یک در مقابل هزار هست 

نمیدونم چرا ب من نمیده

یا حسین
پپس چجوریه ک بنده های دیگش هرچی میخوان بهش ازش بهشون میده چرا ی بار برای ما نمیشه؟؟ چرا ی بار اون چی ...

میفهمم چی میگی 

و منم از همین بی عدالتی دلم گرفته 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

بخدا امروز تو دانشگاه یه چی دیدم تا مغز استخونم سوخت فهمیدم خدا اگه بخاد جای شب و روزم میتونه عوض کن ...

الهی همین امشب دلت شاد بشه با دل شکسته دعات کردم🖤

میفهمم چی میگی و منم از همین بی عدالتی دلم گرفته

(: