2777
2789
عنوان

باورم نمیشه باسلام پولمو خورد فکر کردم معتبره

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 68 پست
اگه پول مستقیم به حساب غرفه دار واریز کرده باشی ، باسلام مسئولیتش متقبل نمیشه . ولی اگه به حساب باس ...

نه خداروشکر پرداخت تو باسلام بوده منتها  دو بتره تا الان کد ارسال جعلی گذاشته وقت بخره ولی با سلام لغو نکرد برام 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر محترم خیلی ادم بی منطقی هستی ... دلیلش را خودت میدونی پس لباس مظلوم نمایی نپوش

بی منطقی نی وقتی ی غرفه دار دو بار الکی میگ ارسال کردم و اطلاعات ارسال اشتباه میزاره ک وقت بخره و بازی میده 

بی منطق شمایی ک هر جا ک فهمت نمیرسه هم سعی میکنی کامنت بزاری 

نه خداروشکر پرداخت تو باسلام بوده منتها دو بتره تا الان کد ارسال جعلی گذاشته وقت بخره ولی با سلام ل ...

خیالت راحت باشه با پشتیبانی تماس بگیر و بگو غرفه دار کد نامعتبر میفرسته

پول منم خوردن ۲و خرده ای بود و پشتیبانش هیچ پیگیری نکرد

واقعا ؟ ای بابا من فردا میشه ۵ روز ک هیچ کاری نکردن خیلی ناراحتم برا من ۱ و خورده ای 

همش میگم نکنه برنگرده😔خدا لعنتشون کنه واقعا هم غرفه دارو هم مدل پشتیبانی مسخرشونو 

واقعا ؟ ای بابا من فردا میشه ۵ روز ک هیچ کاری نکردن خیلی ناراحتم برا من ۱ و خورده ای همش میگم نکنه ب ...

اشتباه من این بود از درگاه باسلام پرداخت نکردم و مستقیم کارت ب کارت کردم مزون لاویز خانم جهان پور کلاه بردار از آب درومد و گفتش بستتو فرستادیم و نبودی خونه تحویل بگیری در صورتی ک اصلا لباسی رو واسم دوخت نزده بود چ برسه ک بفرسته 

اشتباه من این بود از درگاه باسلام پرداخت نکردم و مستقیم کارت ب کارت کردم مزون لاویز خانم جهان پور کل ...

اها منم یه بار ۴ ماه پیش این اتفاق افتاد ک کلا پیگیری نکردم چون کارت ب کارت کردم ..رخت خواب سیسمونی سفارش دادم نفرستاد بلاکم کرد

ولی این یکیو تو درگاه باسلام پرداخت کردم دیگ ولی خب اینم هنوز ب جایی نرسیده