2777
2789

چرا ایران خودرو و سایپا هر ۳ ماه یک‌بار خودرو گران میکنن ؟ یک ماشین که در تمام دنیا کالا مصرفی هستش برای مردم ما شده آرزو محال 

میگن بخاطر گرانی قطعات ، تحریم ، تورم گران میکنیم

پس چرا حقوق مردم تغییر نمیکنه ؟

ایران خودرو از اول سال تا الان ۴۰ درصد افزایش قیمت داشته بعد حقوق مردم هنوز ثابته نهایتاً سال جدید ۱۵ درصد افزایش پیدا کنه

دیروز یک ویدئو دیدم یک ایرانی تو آمریکا خودرو خرید و فروش می‌کنه گفت یک‌ بی ام وی سری ۵ ۲۰۱۵ اینجا خریدم چهارهزار و پانصد دلار یعنی با نرخ دلار ۱۱۰ هزار هم نهایتاً بشه ۵۰۰ میلیون 

بعد سایپا کوییک میده ۶۰۰ میلیون 

این کوییک از اون بی ام وی سری ۵ ۲۰۱۵ بهتره ؟!

الان یک سورن پلاس با نرخ دلار ۱۰ هزار دلار پولشه

برید سرچ کنید با ۱۰ هزار دلار تو خارج کشور چه ماشین های میشه خرید...

اگر دولت ، حکومت ، سران دستشان به دزدی خودرو سازی 

آلوده نیست چرا واردات آزاد نمیکنن ؟!

چرا گمرک رو برنمیدارن 

میگن ۵۰۰ هزار شغل ایجاد کردن به والله ۵۰۰ هزار نفر بیکار بشن خیلی خیلی بهتره خون ۹۰ میلیون نفر تو شیشه باشه 

اون افرادی که به بهانه حمایت از کالا داخلی واردات خودرو ممنوع کردن الان با اینهمه ظلم خودروسازان چرا واردات را آزاد نمیکنه 

به پیر به پیغمبر به مقدسات این ۲ شرکت اگر اهل پیشرفت بودن تو ۲۰ سال فرصت داشتن پیشرفت می‌کردن 

وقتی مدام دارن خون مردم میمکن باید سرشان قطع بشه

لعنت به اسرائیل که دوتا بمب نزد وسط کارخانه ها تولید اصلی ایران خودرو و سایپا 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

چون اینجا ایرانه و ملت واسه ماشین های زاغارت داخلی صف میکشن

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

جالب اینجاست اون بی ام وی سری ۵ ۲۰۱۵ تو ایران ۱۴ میلیارد پولشه

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ایران خودرو سایپا رو میگی هر سه ماه یه بار گرون می‌کنن مواد غذایی رو نگاه کن ببین دارن ثانیه‌ای و لحظه‌ای می‌برن بالا پنیری که ماه پیش می‌خریدی ۱۰۰ تومن این ماه دیگه نمی‌تونی ۱۰۰ تومن بخری باید ۱۲۰ هزار تومان بخری نگاه کن ببین از اول سال چقدر مواد غذایی افزایش قیمت داشتند وقتی نظارت روی هیچ چیزی نباشه یعنی همین دیگه وقتی یه مسئول توی مملکتمون نباشه که بابت یه چیزی پاسخگو باشه میشه همین دیگه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ب دلیل اینکه اعتصاب نمیکنید و صف میکشید(بعضیا)هرچی گرون تر میشه صف هم بیشتر میشه. از ماست ک برماست

وقتی دولت و حکومت دست خودروسازان هستش با انواع سیاست مردم ساده را گول میزنن 

شما ایران خودرو سایپا رو میگی هر سه ماه یه بار گرون می‌کنن مواد غذایی رو نگاه کن ببین دارن ثانیه‌ای ...

بخاهی صداتو هم دربیاری  شبونه نیستت میکنن    مرگ خییییییییلی بهتراز شرمندگیه

شما ایران خودرو سایپا رو میگی هر سه ماه یه بار گرون می‌کنن مواد غذایی رو نگاه کن ببین دارن ثانیه‌ای ...

تازه دارن یارانه همه مردم رو یواش یواش قطع می‌کنن 

بخاهی صداتو هم دربیاری شبونه نیستت میکنن مرگ خییییییییلی بهتراز شرمندگیه

آره توی همین سایت الان اعتراض می‌کنی نیم ساعت بعد اعلان تعلیق شدنت میاد کجا پس ما اعتراض بکنیم به کی باید به بدبختیمونو بگیم مردم کارد به استخونشون رسیده دیگه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
تازه دارن یارانه همه مردم رو یواش یواش قطع می‌کنن

آره خیر ندیده‌ها خدا به زمین گرم بزنتشون این ماه نزدیک یک میلیون و خورده‌ای آدم رو یارانه‌شونو قطع کردن که امثال یه نفر بتونه بیاد ساعت ۴ میلیون دلاری تو عروسی دخترش بندازه دستش 

آره توی همین سایت الان اعتراض می‌کنی نیم ساعت بعد اعلان تعلیق شدنت میاد کجا پس ما اعتراض بکنیم به کی ...

ما آزادی بیان داریم