2777
2789
عنوان

چرا ما باید هر سه ماه یکبار شاهد افزایش قیمت باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 39 پست
من نرخ کارخانه رو میگم بازار که آره

من کلی گفتما شما صنعت خودرو رو گفتی فکر کنم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کارمند بخش خصوصیم تا یه ماه افزایش حقوق دارم مالیاتم زیاد میشه .هر ماه ۱ و خرده ای مالیات حقوقمه ...

بعد قسمت جالب می‌دونی کجاست اینه که اکثر پزشکا و متخصصایی که دارن از هر نفر ۳۸۰ هزار تومان ویزیت می‌گیرند توی مطب‌هاشون دستگاه کارتخوان نمی‌ذارند چرا به خاطر اینکه مالیات ندن به دولت بعد هیچ نظارتی هم روشون نیستش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من کارمند بخش خصوصیم تا یه ماه افزایش حقوق دارم مالیاتم زیاد میشه .هر ماه ۱ و خرده ای مالیات حقوقمه ...

خدا سر شاهده دوستم پرستاره تا یک ماه پیش حقوقش ۲۶ میلیون بود بخشنامه مالیاتی اومده حقوقش شده ۲۳ میلیون 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

یارانه ما رو قطع کردن حالا درآمد شوهرم هم زیاد نیست

الان ماهی ۱۰ میلیون بگیری و بالاتر یارانه ات قطع میشه 

از نظر آقایان مسئول ماهی ۱۰ میلیون بگیری شاهانه زندگی می‌کنی 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

بعد قسمت جالب می‌دونی کجاست اینه که اکثر پزشکا و متخصصایی که دارن از هر نفر ۳۸۰ هزار تومان ویزیت می‌ ...

آفرین دقیقا .خواهر من ۲۰ روز پیش خونه فروخت ۴ تومن ،بانک اجازه نداد بیشتر از ۱ تومن به حسابش بشینه ،قولمانه خونه رو بردن .چک گرفتن از خریدار .پس چطور انقد بدهکار بانکی داریم چطور وام های با عوص کلان میدین .لعنت بهشون 

آفرین دقیقا .خواهر من ۲۰ روز پیش خونه فروخت ۴ تومن ،بانک اجازه نداد بیشتر از ۱ تومن به حسابش بشینه ، ...

دقیقاً انقدر آدم داریم تو این مملکت از این وامای کلان بانکی گرفتن و پس ندادن یا خورد خورد و بدون سود و بهره بانکی دارن پس میدن یه نگاه اگر دور و ورتون کارمند بانکداری به زندگیشون بنداز ببین چه جوری انقدر ترقی می‌کنن با حقوق ۴۰ ۵۰ میلیون تومنی می‌دونی از کجا به خاطر اینکه کلی وام از بانک از پول مردم بدبخت برمی‌دارن میدن بهشون بدون اینکه سودی ازشون بگیرن با سود صفر درصد و بازپرداخت بسیار طولانی مدت بعد از اون طرف سود بانکی رو برای مردم عادی بیچاره ۲۴ درصد می‌کنند اسمشم ربا نیست جالبه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
الان ماهی ۱۰ میلیون بگیری و بالاتر یارانه ات قطع میشه از نظر آقایان مسئول ماهی ۱۰ میلیون بگیری شاهان ...

دقیقا.‌مثلا میگن یارانه بالای ۱۰ میلیونها رو قطع کنیم. آخه احمقا ۱۰ میلیون چی میشه؟ یه کیسه ده کیلویی برنج۳۵۰۰ شده. گوشت کیلویی ۱ تومن. یه دونه مرغ ۴۰۰ تومن. مواد شوینده، پوشاک، شهریه مدرسه، ماشین و‌خرجاش، تعمیر وسایل خونه، هزینه پزشکی، لبنیات، میوه و سبزی، لوازم عطاری و ادویه. همممه اینادتو‌خونه ها لازمه.

خدا سر شاهده دوستم پرستاره تا یک ماه پیش حقوقش ۲۶ میلیون بود بخشنامه مالیاتی اومده حقوقش شده ۲۳ میلی ...

بالای ۲۴ میلیون ۱۰ درصد مالیان میدن .من که دولتی نیستم بخدا زورم میاد انقد از حقوقم کسر میشه من سرپرست خانوادم .همین الان کلا ۱۰۰ هزار تومت تو حسابمه ،بیمه با من و صاحبکارمه ،مالیات برای چیه .برای نفس کشیدن ؟ خوب من یه پفک میخرم مالیاتشو هم همون لحطه پرداخت میکنم ،هر تراکنش بانکی ازم کسر میشه .چه رفاهی برای من درست شده که مالیات بدم .چرا باید کارمند و کارگر بخش خصوصی مالیات بشه .اینا اسمشونو گذاشتن مسلمون ولی احکام برای من جاری و اجرا میشه 

دقیقاً انقدر آدم داریم تو این مملکت از این وامای کلان بانکی گرفتن و پس ندادن یا خورد خورد و بدون سود ...

یه بار یکی همینجا تاپیک زد خواهرش بانکیه بعد ۳ میلیارد وام گرفته ،زیر ۱۰ تومن قسطش بود .خوب منم بگیرم پیشرفت میکنم 

جالب اینجاست تو یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا هم زندگی میکنی۴

اینجا یه سریا هر روز پولدار تر میشن و از وضع تورم راضین و یه سری ها برعکس هر روز زیر مشکلات له میشن ....جوری شده که از بس مردم درگیر مشکلات شدن دیگه اعترا. هم نمیکنن ...چون خسته شدن و میبینن فایده نداره