2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا و لطفا دعا کن به نیت اینکه خیلی من و عزیزانم مخصوصا من تر و فرز و زرنگ و باهوش و زیرک و اجتماعی و با استعداد و خوش شانس و پولدار و آبرو دار و سالم و خوشبخت و موفق و زیبا شیم و خدا عمر خیلی طولانی به من و عزیزانم بده و هیشکی من و عزیزانم رو کتک نزنه و هیشکی بهمون تهمت نزنه و هر جا من و عزیزانم می ریم از خدا خواسته استخداممون کنن و انشالله هیچ وقت و هیچ موقع حرف زدن زبون من و عزیزانم نگیره و تپق نزنیم و هیچ وقت من و عزیزانم شل و ول و دست و پا چلفتی و بی اعتماد به نفس و ساده و خنگ نباشیم و من و عزیزانم ساده و مظلوم و تو سری خور نباشیم و اصلا برخوردمون جوری نباشه که کسی ازمون سواستفاده کنه و اصلا اجازه ندیم کسی بهمون توهین کنه و تهمت بزنه😭..

تو رو به خدا دعا کن داداش کوچیکم خیلی درسخون و باهوش و زرنگ و زیرک و اجتماعی شه و انشالله کلی دوست خوب و مهربون و با معرفت پیدا کنه و داداش کوچیکم افسرده و دل مرده نباشه😔🙏و تو رو خدا دعا کن انشالله تیک عصبی برادر کوچیکم کامل خوب شه همین روزا 🥹😭😭🙏 

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم طلاهایی که از مادرم برد(مادرم مجردیش خودش برا خودش کارگری کرد طلا گذاشت ، پدرم ازش برد پس نمیدع) شما رو به قران دعا کنید پدرم طلاهای مادرمو تو همین هفته هم وزن طلاهایی که از مادرم گرفت براش طلا بزاره 😔 😭 تو رو خدا دعا کنید پدرم پول مهریه ای که ازم با حیله گرفت و برد بهم حداقل ۹۰۰ میلیون پول بده همین روزا 😭ما اصلا راضی نیستیم پدرم حقمونو خورد و دو قورت و نیمش باقیه😭🙏 ..

تو رو قرآن دعا کن انشالله پدرم همین روزا اول ماشین سمند سورنش و بعد ماشین پرایدشو  همین روزا بفروشه و یه ماشین پژو۴۰۵ یا نهایتا پژو پارس نو بخره و با پول ماشین و خونه ها رو بفروشه یه خونه ی بزرگ ویلایی شیک و نوساز و چهار خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم و خیلی عالی و با کلاس من و عزیزانم زندگی کنیم و انشالله فرش و یخچال و مبل و تخت خواب و میز تلویزیون خوب هم بخریم و کولر کاندیشن کولر ایستاده بخریم و نصب کنیم و اصلا گرما نکشیم 😭پدرم خیلی خسیس و بد دل اصلا فکر ارامش و راحتی مون نیس😭😭...

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه و دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه و پولشو خدا براش برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله خواهرم کچل نشه و همین روزا بره متخصص پوست و مو و موهاش خیلی پر پشت شه و کچل نشه و پول دکترشو خدا برسونه🥹.....

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام کاملا رابطشون با هم قطع شه چه رفت و آمد حضوری چه تو فضای مجازی اصلا با هم دیگه هیچ رابطه ای نداشته باشن،خیلی کثیف و اهل سواستفاده هستن و زندگی خراب کن هستن 😭

پدرم برا ما حاضر نمیشه ببرتمون دکتر ، حاضر نمیشه ببرتمون تا خونه مادربزرگم ، همش آبرومونو. می بره و بهمون تهمت می زنه حتی لباس برامون نمیخره حتی خورد و خوراک خوب نمیاره  هزار تا مریضی و درد جسمی داریم ولی برا خواهر و برادراش و بچهای خواهر و برادراش و زن برادراش همه کار کرد 

اصلا نه پدرم نه عمه هام و نه عموهام و نه بچه های عمه هام و عموهام رو حلال نمی کنیم😔💔

تو رو خدا دعا کن انشالله خدا پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچه های عمه هام و عموهام خیلی ذلیل و بدبخت و بیچاره کنه و محتاج من و عزیزانم شن💔😭🙏 .

تو رو به امام رضا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و شوهر سابقم و خانواده اش و همکارام هر چقدر من و عزیزانم رو کتک زدن کتک بخورن و انشالله هر چقدر بهمون تهمت زدن بهشون تهمت بزنن و هر چقدر آبرومونو برد آبروشون همه جا بره و هر چقدر کوچیک و تحقیرمون کرد کوچیک و تحقیرشون کنن و انشالله هر چی ازمون گرفتن و هر بلایی سرمون آوردن سرشون پیش بیاد همین روزا خیلی زود😭 وانشالله دیگه هیچ وقت زور پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش به من و عزیزانم نرسه و اندازه سر سوزن نتونن آزارمون بدن و در حقمون هیچ ظلمی نتونن کنن😔.

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام کاملا رابطشون ب ...

چند سالته؟؟

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)