2777
2789
عنوان

پولامو از بانک بیارم طلا بخرم

113 بازدید | 9 پست

۲۹ ملیون سپرده دارم نصفش یه جا. نصفش یه جای دیگه و وقتشون نرسیده که بتونم برداش کنم بانک گف برا هر کدوم حدود ۵۰۰ یا بیشتر باید ضرر بدی میشه ۱ ملیون.  بنظرتون میرزه برم بیارم طلا بخرم یا وایسم موعدشون بشه. اخه طلا خیلی داره میره بالا.  یکیش موعدش اسفند هس. یکیش تیر سال بعد.  بنظرتون طلا بازم تا سال بعد زیادی میکشه بالا یانه

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم برا شما چی بگم

ولی یکی دوماه پیش که طلا ۶۳۰۰بود

۱۲۰‌ملیون اینا میتونسم بیشترش کنم پول داشتم میخواستم طلا بخرم شوهرم گفت نه بده ماشین بخریم

ماشینو خریدیم درسته ماشینم گرونتر شد

ولی

اگر طلا میخریدم پولم دوبرابر شده بود

طلا بخری اگر پولت رو نیاز نداری یکی دوسال بمونه طلات قطعا بهتره تا بانک هرچیزی بهتراز‌بانکه با این بی ارزشی پولی که داریم

💍♥️

نمیدونم برا شما چی بگمولی یکی دوماه پیش که طلا ۶۳۰۰بود۱۲۰‌ملیون اینا میتونسم بیشترش کنم پول داشتم می ...

ممنون از توضیحاتت. جدول قیمت طلا رو از سال ۹۱ تا امسال دیدم هرسال گرون تر شده. ینی الانم بخرم سال بعد حتتتتما گرونتر میشه؟؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

ممنون از توضیحاتت. جدول قیمت طلا رو از سال ۹۱ تا امسال دیدم هرسال گرون تر شده. ینی الانم بخرم سال بع ...

اره قطعا فکر کن

من ۳سال پیش یه‌ربع سکه خریدم ۵و۲۰۰

الان همون بالای ۳۰ملیونه

قطعا قطعا پولت باارزشتر میشه شک نکن به اون ۱ملیون ضرر ام فکر نکن 

💍♥️

اره قطعا فکر کنمن ۳سال پیش یه‌ربع سکه خریدم ۵و۲۰۰الان همون بالای ۳۰ملیونهقطعا قطعا پولت باارزشتر میش ...

قربونت. ایشالا همیشه سود کنی

ترو خدا

میشه کمکم کنید

حتی یدونه ثبت نام شما با کد معرف من باعث میشه کمی هم باشه یه من کمک کرده باشید لطفا اگر میخواین این کار رو انجام بدین چپن اینکار برای شما هم سود داره

۱۰ سوت طلای رایگان قانونی توی ملی گلد کد معرف بزنید

راستی تبلیغ نیست چون اگر شما با این‌ کد معرف ثبت نام کنید فکر کنم به من هم ۱۰ سوت طلا میده 

MGnxIbWNHEAS

این کد معرف منه با زدن این میتونیم ۱۰ سوت طلای رایگان بگیرید و حتی میتونید اونجا سرمایه گزاری کنید

این سایت قانونی طلای آبشده هست حتی میتونید تحقیق کنید این کد معرف هم گفتم اگر بزنید ۱۰ سوت طلای رایگان میده و ازش مثلا به ارزش حتی ۱۰ هزار تومان هم خرید کردید این ۱۰ سوت رو میده

اره حتتتما... اون پول چند وقت دیگه ارزشی نداره

ترو خدا

میشه کمکم کنید

حتی یدونه ثبت نام شما با کد معرف من باعث میشه کمی هم باشه یه من کمک کرده باشید لطفا اگر میخواین این کار رو انجام بدین چپن اینکار برای شما هم سود داره

۱۰ سوت طلای رایگان قانونی توی ملی گلد کد معرف بزنید

راستی تبلیغ نیست چون اگر شما با این‌ کد معرف ثبت نام کنید فکر کنم به من هم ۱۰ سوت طلا میده 

MGnxIbWNHEAS

این کد معرف منه با زدن این میتونیم ۱۰ سوت طلای رایگان بگیرید و حتی میتونید اونجا سرمایه گزاری کنید

این سایت قانونی طلای آبشده هست حتی میتونید تحقیق کنید این کد معرف هم گفتم اگر بزنید ۱۰ سوت طلای رایگان میده و ازش مثلا به ارزش حتی ۱۰ هزار تومان هم خرید کردید این ۱۰ سوت رو میده