2777
2789
عنوان

از گرسنگی دارم میمیرم 😭خیلی گرسنمه خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوجه بادمجونای من معرکن😅بخدا جدی میگم هر کی خورده تعریف داده

😋😋 به به 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خب غذای خوب نیس بخوری؟ میخای کمکت کنم!؟

چرا آشپزخانه ی دربار سلطنتی امروز سوپ جوجه اردک با جینسینگ اصل درست کردن در کنارش هم دو نوع غذای اروپایی هم سرو شده که از فرانسه تازه اوردن ولی عزیزمون اشتهاش خراب شده امروز

Stay hungry stay foolish

چون رستورانی که سفارش آنلاین میزاره سرش خلوته 😂 حالا هی بگو چرا اسهال میشم دلیلش همونجاس

اصلا هم اینجوری نیست. از جای مطمئن بخرین. یه بار حضوری برید مطمئن بشین که جای خوبیه. 

بعدم جاهای معروف هم الان همشون عضو اسنپن