2777
2789
برا یکسنبه وقت فیلر چونه گرفتم میترسم بد شه

اینکه پیش کی فیلر بزنی خیلی مهمه اگه از دکترت مطمئنی انجامش بده به منم گفت بیا برات فیلر چونه بزنم اما من دوست ندارم چون روی چونم یه چال دارم که اونو خیلی دوست دارم  نمی‌خوام پر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه پیش کی فیلر بزنی خیلی مهمه اگه از دکترت مطمئنی انجامش بده به منم گفت بیا برات فیلر چونه بزنم ا ...

من قبل عیدنورامیس زدم یه سیسی  الان بایددوباره برم من بی حسی دندونپزشکی زدبازم دردداشتم اشکام اومدانگارلبم داشت منفجرمیشد

من قبل عیدنورامیس زدم یه سیسی الان بایددوباره برم من بی حسی دندونپزشکی زدبازم دردداشتم اشکام اومدان ...

ببین منم خیلی می‌ترسیدم ما یه جایی توی همین نی‌نی سایت خوندم که یه خانومی گفت رچی بیشتر بی‌حسی روی لبت بمونه بی‌حس‌تر میشی و به طرز شگفت انگیزی ی‌تونم بگم اصلاً درد خاصی رو تجربه نکردم واقعن واقعاً می‌ترسیدم ضمن اینکه  طرف که بی‌حسی می‌زد گفتم دوباره بیا روی لبم بمال چون شنیده بودم لب بالا تزریقش خیلی درد می‌گیره

از قبل عید تا الان هنوز نخوابیده لبت و فرمش به هم نریخته؟

دکترگفت باراول ۷۰درصدجذب میشه الان ۵۰درصدش رفته اوایل خیلی خوبه البته مارک فیلرم تاثیرداره دوستم ریوانس زد۸تومن قبل عیداون موندگاریش زیاده منم کاش میزدم 

ولی من بازمی ترسم راستی چه مدلی زدی مبارکه

مرسی عزیزم مدل روسی زدم کلاً این دکترم خیلی طبیعی و نچرال تزریق می‌کنه ولی به نظر من اگر کاری که من گفتم رو انجام بدید ردتون خیلی خیلی کمتر می‌شه البته به من گفت که بی‌حسی مون کره‌ایه

دکترگفت باراول ۷۰درصدجذب میشه الان ۵۰درصدش رفته اوایل خیلی خوبه البته مارک فیلرم تاثیرداره دوستم ریو ...

به من گفت دو هفته دیگه برای ترمیم بیا ولی نمی‌خوام برم به نظرتون برم یا نه؟

مرسی عزیزم مدل روسی زدم کلاً این دکترم خیلی طبیعی و نچرال تزریق می‌کنه ولی به نظر من اگر کاری که من ...

منم نمی خواستم زیادمعلوم باشه روسی گفت بایددوجلسه بیای چون اردکی میشه لبت شمالب پایینت دوتکه زدی وسطش خط داره یایتکه زدی