بچهها من امروز قرار بود ساعت ۱۱:۳۰ برم و لبامو ژل بزنم دقیقاً همین ساعت توی مطب دکتر بودم و دکتر ساعت ۱۲:۳۰ اومد ازی که باعث میشه حتی بدون بیحسی تزریقی شما دردی رو حس نکنید مدت زمانیه که لیدوکائین ا همون بیحسی موضعی روی لباتون قرار بگیره برای من حدود یک ساعت روی لبم بود و حتی بعد از نیم ساعت مجدد بهش گفتم که برام شارژ کنه و دوباره روی لبم بماله با تمام این اتفاقاتی که افتاد هیچ دردی رو موقع تزریق حس نکردم فقط یک مقدار خیلی کم سوزش سوزن که اون هم اصلاً زیاد نبود س اگر از درد تزریق ژل میترسید یک ساعت زودتر برید و ازشون بخواین که که براتون یحسی موضعی رو یه ساعت زودتر روی لباتون بمالن رچی بیحسی بیشتر بمونه درد کمتری حس میکنید خود دکتر هم وقتی اومد اینو بهم گفت عنی گفت تو کمتر دردت میگیره و خدا خواسته که من دیرتر بیام که بیحسی بیشتر روی لبات باشه خلاصه که یک سی سی زدم و خیلی راضیم اصلاًم درد نداشتم
اینکه پیش کی فیلر بزنی خیلی مهمه اگه از دکترت مطمئنی انجامش بده به منم گفت بیا برات فیلر چونه بزنم اما من دوست ندارم چون روی چونم یه چال دارم که اونو خیلی دوست دارم نمیخوام پر بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من قبل عیدنورامیس زدم یه سیسی الان بایددوباره برم من بی حسی دندونپزشکی زدبازم دردداشتم اشکام اومدان ...
ببین منم خیلی میترسیدم ما یه جایی توی همین نینی سایت خوندم که یه خانومی گفت رچی بیشتر بیحسی روی لبت بمونه بیحستر میشی و به طرز شگفت انگیزی یتونم بگم اصلاً درد خاصی رو تجربه نکردم واقعن واقعاً میترسیدم ضمن اینکه طرف که بیحسی میزد گفتم دوباره بیا روی لبم بمال چون شنیده بودم لب بالا تزریقش خیلی درد میگیره
مرسی عزیزم مدل روسی زدم کلاً این دکترم خیلی طبیعی و نچرال تزریق میکنه ولی به نظر من اگر کاری که من گفتم رو انجام بدید ردتون خیلی خیلی کمتر میشه البته به من گفت که بیحسی مون کرهایه