2777
2789
عنوان

هزینه های پیش دبستانی تا کی اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 104 پست
خب دارن میکنن از تون همون اول میگن و طی میشه منم اعصابم نمی‌کشه به این کارا

از دست نماینده عصابم خرابه بی اجازه گروه زده. بعد اعتراض کنی میکه بابا 50تومن هیچی نیس همون میشه2تومن در ماه

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دست نماینده عصابم خرابه بی اجازه گروه زده. بعد اعتراض کنی میکه بابا 50تومن هیچی نیس همون میشه2توم ...

از گروه بیا بیرون 

بعدا هم چیزی گفتن بگو کاری باشه خود آموزشگاه بهم میگه  و خودتو خلاص کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پیش دبستانی حدود ۳۰ دادم کل وسایلاشون هم خودشون دادن لیست ندادن بخریم. برای پسرمم به جز شهریه لیست د ...

از اموزشش راضی هستی؟ 

چیا یاد گرفته تو این 1ماه

تایم چن ساعته؟ 

ای کاش میشد شهریه دادم پول کتاب پول لوازم

با خدا باز اینا رو ضرر کنی بهتره چون ضرر موندن بیشتره 

مگه همون که گفتم بیا بیرون از گروه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هر ماه ی هزینه میگن جدا هستش برا مایع کاغذ دستمالی کیسه زباله وووواخه میشه جمعا حدود2تومن اخه هر ماه ...

همه مادرا منتظرن یکی استارت بزنه 

ما یه خانومی از مادر  همکلاسی های بچه هام پارسال همین کارو کرد همه هم خودشیرین و ساکت بودن 

تا من یه بار نه گفتم 

همه پشت سرم راه افتادن 

یه نگو بگو بقیه هم جرات میکنن

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

از دست نماینده عصابم خرابه بی اجازه گروه زده. بعد اعتراض کنی میکه بابا 50تومن هیچی نیس همون میشه2توم ...

از گروه لفت بده

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

همه مادرا منتظرن یکی استارت یزنه ما یه خانومی از مادر همکلاسی های یچه هام پارستل همین کارو کرد همه ...

گفتم اتفاقا ولی وقتی حضوری شد همه ساکت شدن و انگشت نما شدم.میگم شنبه برم با خود مربی صحبت کنم بگم ناراضی ان ولی کسی نمیاد بگه بهتون. یکیش خودمم واقعا سختمه این هزینه ها

آره راضیم فعلا دوتا کتاب دارن که چند صفحش حل کردن، شطرنج سفال و بلز و کامپیوتر و زبان هم کار میکنن ب ...

ما همش2ساعته

ک اونم 2تا زنگ گذاشته برا خوراکی دیه تایمی نمیمونه برایادگیری. وای عصابم خراب شدش

میدونم😞😞😞

از گروه لفت بده 

کار واجبی باشه شماره ات رو داره مربی

خودت رو درگیر نکن