2777
2789
عنوان

شوهرم سرد چیکار کنم

75 بازدید | 3 پست

خسته شدم

یه راهی برای خودم میخام

اون دیگه درست نمیشه مشکل نعوظ هم داره کلا، 

یه راهی بگین خودم اروم باشم اصلا به این چیزا فکر نکنم

خستم شدم از بس خودم رفتم سمتش و دست رد خوردم 

خب مشکل نعوظ داره یه طورای دیگه اقلا شما رو ارضا کنه . چرا دست رد میزنه . مطمئنی سرش جای دیگه گرم نیست؟ 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مطمعنم، خودم نمیزارم چون اعصابم بهم میریزه

خب خداروشکر اصلش اینه اما خب عزیزم یه سری حرفا رو نمیشه اینجا گفت اما خب اگه بذاری بدون نعوظ وارد رابطه بشه خب در همین حین خب اونم تحریک میشه ممکنه نعوظش هم اوکی شه. مرد هم مثل زن گاهی باید طی یه سری اتفاقا موتورش روشن شه همه مردا همیشه حاضر و اماده نیستن ‌ 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖