2777
2789
عنوان

دخترم گفت کاش اتاق واسه خودم داشتم 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو خواباتاق ما هم هست ولی دوست داره تو اتاق خودش بخونه

وا خب عزیزم یکم بچه هاتو بساز بار بیار 

اون میگه میخام تو اتاق خودم باشم اونم میگه میخام اتاق خودم باشم سرو صدام میکنم

مگه چند نفر خونشون سه خوابس؟الان همه قوطی کبریتی شده خونه ها۷۰ متری

روزی ۲ ساعت هم بچه کوچیک تو کلاسی پارکی خونه مامان بزرگی دوستی چیزی ببری خوبه تا اون همون ۲ ساعت بخو ...

کوچیکه کلاس اوله 

اونم مدرسه میره درس و مشق داره 

ولی کتاباش ورمیداره بلند میخونه هر چی میگم اینطوری درس نمیخونن مزاحم خواهرت میشی میگه خانم گفته بلند بخونین😐

کوچیکه کلاس اوله اونم مدرسه میره درس و مشق داره ولی کتاباش ورمیداره بلند میخونه هر چی میگم اینطوری د ...

بگو خانم غلط کرده با تو صدات درنیاد مگه نه میزنمت ، ی بار اینجوری کن دیگه جرعت نمیکنه لجبازی کنه

وا خب عزیزم یکم بچه هاتو بساز بار بیار اون میگه میخام تو اتاق خودم باشم اونم میگه میخام اتاق خودم با ...

آره لجبازی میکنن باهم 

به دختر بزرگم میگم هر جقدر به خواهرت بگی سروصدا نکن برو بیرون اون بیشتر لج میکنه 

اگه مزاحمت شد برو اتاق ما

ولی بچم دوست داره اتاق مجزا داشته باشه 

مگه مپبه این راحتی میشه یه خواب اضافه کرد

ناراحت نشی اسی بچه کوچیکتو خوب تربیت نکردی من به مامانم بگم معلمم گفته بلند بلند بخون میگه گه خورده با تو 😂

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️