2777
2789
عنوان

داشتم کتابای کنکورمو جمع میکردم گریم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 35 پست
منم از سال۴۰۱ دارم کنکور میدم امسال دیگه گفتم عرچی قبول بشم میرم دانشگاه رشته ای که دوست داشتم قبول ...

دقیقا مثل خودتم من هیچی از رشته‌های تجربی نیاوردم

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازاد نمیتونی بری ؟؟؟ انشالله میشه خودتو ادیت نکن

آزادم‌ دختر نشد نمیدونم چرا ولی میرم دنبالش هرجور شده اینطوری میمیرم بخدا

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

مامایی پرستاری ازاد چی؟

نه اونا رو علاقه ندارم عشقم من هدفم کامیپوتره‌ دیگه میرم دنبال اون فعلا برم دانشگاه درستش میکنم

دقیقا مثل خودتم من هیچی از رشته‌های تجربی نیاوردم

من که امسال فرهنگیان دبیر راهنمایی هم اوردم ولی بخاطر فکر میکردم پزشکی میارم از فرهنگیان انصرف دادم ولی گفتار قبول شدحیف شد فرهنگیان بختر از گفتاربود

من که امسال فرهنگیان دبیر راهنمایی هم اوردم ولی بخاطر فکر میکردم پزشکی میارم از فرهنگیان انصرف دادم ...

آخ قشنگم چی بگم بخدا

منم مثل تو ولی یه سال همش پشت بودمو چیزی اوردم که حتی خجالت میکشم بگمنمیدونم چقدر کار درستی کردم ولی ...

چرا خجالت؟ ببین من خجالت نمیکشم من علاقم یه چیز دیگست ولی درستش میکنم

بنظر توهم فرهنگیان بهتر از گفتاردرمانیه؟

اخه گفتار درمانی هم نیازه هم فرهنگیان چرا فکر می‌کنی رشته بدی اوردی؟ اگه دولتی آوردی که تو فوق العاده‌ای ناراحت نباش توروخدا من اخه تو آزاد نتونستم برم کامپیوتر ناراحتم نمیدونم کنکور ریاضی بدم دولتی بیارم یا برم دانشگاه آزاد پیگیر این رشته باشم به شدت علاقه دارم

خوندم حرفات حقه ولی میدونی شاید یکی واقعا دوست داره من خودم پزشکی هدفم نبود عاشق دندونپزشکی شده بودم ...

ببین عزیزم من به هر کی این حرفارو میزنم  می پذیره درسته ولی همه میگن شاید یکی واقعا علاقه داشته باشه....

هیچکس نمی پذیره سوار یه موج همگانیه !!!!

ببین اطلاعاتت درسته از این رشته یا فقط تزئین شدشو می بینی

دندانپزشک خانمی که من می رم پیشش و کارش خیلی عالیه تو یه مطب  شیک و بزرگ که مال خودشه و طبقه پایین خونشه کار می کنه

می خوام بگم همه شرایطش پرفکته...

گردن درد شدید داره 

(مسلما بخاطر کارش

اون سری می گفت دکتر بش گفته حتما باید عمل و جراحی انجام بده واسه گردنش ...

منشیش می‌گفت خانم دکتر باید یه مدت کار نکنی تا مشکل گردنت حل شه

دکتره می‌گفت کار نکنم افسردگی می گیرم 

شما فقط دانشگاه و درسشو پرستیژ کاذبشو نبین 

می‌دونی روتین زندگیت بعد از درس خوندن تا گردن خم شدن تو دهن ادماست آدمایی از هر قشر با انواع مریضی و آلودگی 

کم کم همه چیز برات تکراری و بی مزه میشه با خودت می گی ارزششو داشت؟!!

میکروبیولوژی اوردم ‌‌..

ناشکری نکن🥲💔