2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالته؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

۲۶

خب سنت خوبه 

خودت چقدر مردم داری؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اره 🤐

دوست عزیز وضعیت خانواده من هم متاسفانه جالب نیست اما بی نهایت باشخصیت و محترم هستند من یه جوری رفتار میکردم همه همکارها و دوستانم فکر می کردند خیلی پولداریم با همسرم یکسال اولی که دوست بودم فکر می کرد خیلی پولدارم تا اینکه دیدم داره جدی میشه شرایط رو بهش گفتم اصلا باورش نمیشد وضع مالی خانوادم پایین باشه اما چون شیفته رفتارم شده بود و همو دوست داشتیم با وجودی که وضع مالی خانوادش خیلی خوب بود خانوادش رو راضی کرد تا ازدواج کنیم

شما هم سعی کن روی شخصیت و اعتماد به نفست کار کنی و وضع مالی رو به عنوان نقطه ضعف نبینی

دوست عزیز وضعیت خانواده من هم متاسفانه جالب نیست اما بی نهایت باشخصیت و محترم هستند من یه جوری رفتار ...

آخه می‌دونید رفتار خانوادم هم درست نیست اصلا که بهش دلخوش باشم .

شما رفتارتون چجوریه

آخه می‌دونید رفتار خانوادم هم درست نیست اصلا که بهش دلخوش باشم .شما رفتارتون چجوریه

رفتاری نگاه می‌کنی فکر می‌کنی خانوادم همه دکتر و مهندس هستن چون اهل مطالعه هستن و اصول اخلاقی رو خیلی رعایت میکنن

رفتاری نگاه می‌کنی فکر می‌کنی خانوادم همه دکتر و مهندس هستن چون اهل مطالعه هستن و اصول اخلاقی رو خیل ...

آفرین به همتون 

نه خانواده من حتی حرف زدن بلد نیستن