2777
2789

اول بهم گفت شوهرت بهت گیرنمیده گفتم نه

مامانم گفت غذابخورگفتم خوردم 

بایه لحن تمسخر وبدی گفت نهههه من میدونم چراغذانمیخوره چون رژش پاک میشه 

من متاهلم چندساله ازدواج کردم خیلی بهم برخورد

کجای این حرفا خجالت داشت نفهمیدم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چه جالب به عنوان یه انسان بالغ و کامل بازم فکر میکنه تو صلاحیت انتخاب نداری و اجازت دست شوهرته

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بعضی رنگا خدایی برا بیرون و ...نی یا مناسب نی

مثلا برا عروسی و مجلس خوبه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بابا من میگه ماتیک سرخ نزن بابا جان😂😂

مردای قدیم رو رژ قرمز خیلی حساسن

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

به دل نگیر دیگه هر کس اخلاقش یه طوریه بابای خدا بیامرز منم خوشش نمیومد ...خونهدش میرفتم ارایش نمیکردم .یا لباس تیره و بلند میپوشیدم.از این کاراش خوشم نمیومد دلم میشکست.

ولی بازم دلم براش تنگ شده و هنوزم دوسش دارم و داغشم دلم و میسوزونه .