2777
2789
عنوان

جاریم دانشگاه سراسری علوم آزمایشگاه قبول شده منم حسرت به دلم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 14886 بازدید | 345 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض معذرت دوستت خیلی سست عنصرهاین همه درس بخون بعدم به خاطر اراجیف یه عده ول کن برو

دوست نداشت.چند سال پیش باز با الان فرق می کرد.الان ارشد روانشناسیه و توی مرکز مشاوره یکی از دانشگاههای تاپ کار می کنه به عنوان مشاور و روانشناس.خب معلومه الان خیلی بهتره واسش 

اون ۳۲ من ۲۶

عجب

شوهر خودت چکاره اس ک گفته همه کادر درمان شدیم

برادرشوهرت چکاره اس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مهم اینه ک کار میکنه ، یه کاری هست براش ، ن مثل من در ب در یه کار خوب

لیسانس چی داری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

به شوهرتم زیاو بها نده کارمند میخواست میرفت کارمند میگرفت

اره دقیقا.زندگیا و خواسته خیلی متفاوته.ما شش تا جاری هستیم که هممون رشته های خوبی خوندیم اما هیچ کدوم کار نمی کنیم.

عجبشوهر خودت چکاره اس ک گفته همه کادر درمان شدیمبرادرشوهرت چکاره اس

برادر شوهر و خواهر شوهرم علوم آزمایشگاه، که با جاریم شدن ۳ تا شوهرمم تو بخش اداری بیمارستان منم که ... 

من خودم شمعسازی میکنم ، ولی شوهرم همیشه میگ کارمندی یچیز دیگ س

به شوهرت بگو قبل ازدواج چشات رو خوب وا میکردی میرفتی زن کارمند میگرفتی. چرا اصلا عزت نفس ندارید؟ مگه کلاه سرش گذاشتی که انقد از موضع ضعف رفتار میکنی؟

من خودم شمعسازی میکنم ، ولی شوهرم همیشه میگ کارمندی یچیز دیگ س

با این حرفاش اذیت نمی شی؟؟وقتی در حال حاضر کارمند نیستی و تلاشتو کردی و نشده دیگه نباید اینقدر تکرار کنه.استخدامیا هم که همش پارتی بازی و سفارشی شده

تحصیلات دانشگاهی داری چیه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت