2777
2789

بانک رفاه قبول شدم آزمون با آزمون سر دفتری بابام یه دفتر داره جای خوب تو کلان شهر میخواد بهم بده اسناد رسمی باز کنم یا اگه نشد بانک برم میگه نه من دوست ندارن حتی ارشدم قبول شدم دانشگاه دولتی خودمون نزاشت اوایل اینجوری نبود میگه بری دیگع برنگرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره جدا شی بهتره همین الان .. 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

اگه جلوی پیشرفتتو میگیره حتما جداشو چون همین برات کینه میشه چند سال بعد ازش متنفر میشی حالا جدا از مسایل شغلی و مالی که چقدر مهمه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خواستگاری و دوران شناخت شرط هاتو بهش نگفتی؟

این که میخوایی ادامه تحصیل بدی شاغل شی و...؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اره اونی که به فکر زن و بچشه خسیس نیست کار دوم میگیره

این که خرج زن و بچه هارو با سختی درباری درسته 

ولی این خانم موقعیتهای زیادی داره و میتونه پیشرفت کنه و شوهرش جلوشو گرفته

تو عقدم خودشم‌معلمه ۲۰ تومن میگیره منم نمیتونم با این حقوق زندگی کنم نمیزاره ام برم یک ماه دعواست

فقط خواهشا دیگه آنقدر رابطه بدون محافظت نداشته باش بدنتو نابود میکنی این وسط حامله هم بشی دیگه باید دور همه خواسته هاتو خط بکشی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز