2777
2789
با خودش چی فکر کرده بچه مظلوم پاکو بکشه و هیچ اتفاقی برات نیوفته ؟؟ خدا احمق نیس که بذاره هرکار دلت ...

هی هرروز دعا کن بدترین بلا سر خودش بیاد

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

من واقعیت اون قدر اطلاع ندارم ولی واقعا کسی که این کارو بکنه روح و قلب سیاهی داره مطمئن باش زندگی خو ...

حتی شیطانم گردنش نمیگیره 

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خدا بالاترین دستهاست؛ به خودش توکل کن؛ هیچ اتفاقی نمیفته

بدترین طلسما هم بزنن تا خدا اجازه نده به بچم هیچی نمیشه مگه ن؟

بدترین طلسما هم بزنن تا خدا اجازه نده به بچم هیچی نمیشه مگه ن؟

اره؛نگران نباش؛

گر خداوند من آن است ؛که من می‌دانم.

شیشه‌ را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
اره؛نگران نباش؛گر خداوند من آن است ؛که من می‌دانم.شیشه‌ را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

بچه من قبل اومدن دنیا رو دیده میدونسته همچین آشغالایی وجود داره بازم قبول کرده بیاد ..

کی میاد یه نوزاد تازه بدنیااومده رواخه طلسم کنه شما دچار افسردگی بعد زایمان وتوهماتش شدی که تا چهل روز توخانم زایمان کرده ازقدیم گفتن عادیه یاهم کسی که دعاهمراه خودش بوده سرزده اومده اون انرژی خودشوکه الان انرژی روحانی شمابالاس کشیده به سمت خودش برای همین اینجوری شده ازقدیم که اینجوری میگن یا برای خودت دعای آرامش بگیریابرو روانپزشک