میخوام بلیط بگیرم ، برای خرید و تفریح کردن کدوم بهتره ؟ کدوم جاهای تفریحی بهتری داره ؟
لطفا راهنمایی کنید ❤️
درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، اگه نظرتو جواب ندادم یعنی نخوندم با تشکر 🙏
بله انتالیا ، استانبول ، ازمیر ، الانیا ، ترابزون ، یکی دو روز هم توی کوچیک آدا و بویوک آدا بودم جزی ...
اینهمه رفتی ترکیه اونوقت کیش و قشم رو نرفتی ؟!🙄
من ففط استانبول رفتم ولی عاشقش شدم . کیش قابل مقایسه با استانبول نیس . بین کیش و قشمم سلیقس . ولی چون من جاهای قدیمی تر رو بیشتر دوس دارم قشم بیشتر خوشم اومد
اینهمه رفتی ترکیه اونوقت کیش و قشم رو نرفتی ؟!🙄من ففط استانبول رفتم ولی عاشقش شدم . کیش قابل مقایسه ...
😄شوهرم از ترکیه جنس میاره منم باهاش میرم حال و هوام عوض بشه ولی همیشه آرزومه اول کل ایرانو بگردم بعدش شروع کنم سفرهای خارجی برم 🥲
درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، اگه نظرتو جواب ندادم یعنی نخوندم با تشکر 🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید