میخوام بلیط بگیرم ، برای خرید و تفریح کردن کدوم بهتره ؟ کدوم جاهای تفریحی بهتری داره ؟
لطفا راهنمایی کنید ❤️
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای همه جذاب نیست.من قشم رفتم جاهای دیدنی که تعریفشو میکردن. زیاد برام جالب نبود.فقط ماهیهای رنگی توی دریا ودلفینها برام جالب بود..بنظرن فقط برای خرید خوب بود
قشم زیاد جاهای دیدنی نداره..بیشتر برای خرید خوبه.درگهان همنزدیک قشمه که قیمتاش از قشم هممناسبتره
داره ک...جنگل حرا و دیدن دلفین ها وجزیره هنگام، ساحل نازو شتر سواری، ساحل سینگو یا طلایی و چایخونه ورستوران هاش، موزه تمساح ها، رستوران دافاری، رستوران گلدن فود، جزیره خماسی، کشتی تفریحی، غواصی، انواع قایق سواری، سیتی سنترقشم...خیلی جا داره برای ی هفته سفر جا هست ک بری دیدن ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بله انتالیا ، استانبول ، ازمیر ، الانیا ، ترابزون ، یکی دو روز هم توی کوچیک آدا و بویوک آدا بودم جزیره های قشنگی داره ترکیه
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )
داره ک...جنگل حرا و دیدن دلفین ها وجزیره هنگام، ساحل نازو شتر سواری، ساحل سینگو یا طلایی و چایخونه و ...
رستورانها کافه وچایخونه که جزء طبیعا بکر حساب نمیشن...ساحل ناز رفتیم..فقط شده منبع درامد برای چند دقیقه شتر سواری وموتور چهارچرخ و..چیزخاصی نداره...جزیره هنگام هم همینطور فقط میری میبینی شده منبع درامد برای بومیان که صنایع دستی وسمبوسه و...میفروشن..خود قشم طبیعت وجای دیدنی از خودش زیاد نداره..دره ستارگان هم رفتم بنظرم جای قابل توجهی نبود..