2777
2789
عنوان

دوستان کیش بهتره یا قشم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 47 پست
هزینش مهم نیست خیلی وقته سفر نرفتم جمع کردم یه سفر درست حسابی برم میخواستم برم ترکیه دیدم کیش و قشم ...

قشم زیاد جاهای دیدنی نداره..بیشتر برای خرید خوبه.درگهان هم‌نزدیک قشمه که قیمتاش از قشم هم‌مناسبتره

پارسا پسرمامان😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر گرون البته تعجبی نداره . من زیاد قشم میرفتم تو ارزونی .یعنی هرررررر چی دم دستم میومد میخرید ...

والا من تاپارسال همینطور بودم مجبور میشدم بارهامو بدم ب ی اتوبوس ک بیاره ...حالا امسال دونفرمون ی چمدون را پرکردیم۴برابر پارسال پول دادیم ....  امسال شلوار لی ۱۸۹۰ ولی پارسال من ۴تا شلوار خریدم گفت ۲۳۰۰ 

ب واالله تعجب اور بود برام ، تازه میگفتن عید بدترهم میشه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
قشم یه عالمه طبیعت بکر و زیبا داره .

من خودم بندری ام برام تکراریه شاید😂

مثلا دره ستارگان مث همین جاهای دیگه هم هست یا دریاش ک دریای جاسک یه چیز دیگه اس و.... 

برا همین طبیعت قشم کلا ب چشم نمیاد

خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

قشم یه عالمه طبیعت بکر و زیبا داره .

برای همه جذاب نیست.من  قشم رفتم جاهای دیدنی که تعریفشو میکردن. زیاد برام جالب نبود.‌فقط ماهیهای رنگی توی دریا ودلفینها برام جالب بود..بنظرن فقط برای خرید خوب بود

پارسا پسرمامان😍
قشم زیاد جاهای دیدنی نداره..بیشتر برای خرید خوبه.درگهان هم‌نزدیک قشمه که قیمتاش از قشم هم‌مناسبتره

داره ک...جنگل حرا و دیدن دلفین ها وجزیره هنگام، ساحل نازو شتر سواری، ساحل سینگو یا طلایی و چایخونه ورستوران هاش، موزه تمساح ها، رستوران دافاری، رستوران گلدن فود، جزیره خماسی، کشتی تفریحی، غواصی، انواع قایق سواری، سیتی سنترقشم...خیلی جا داره برای ی هفته سفر جا هست ک بری دیدن ....

ترکیه رفتی تا حالا ؟ کدوم شهراش؟

بله انتالیا ، استانبول ، ازمیر ، الانیا ، ترابزون ، یکی دو روز هم توی کوچیک آدا و بویوک آدا بودم جزیره های قشنگی داره ترکیه 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

من خودم بندری ام برام تکراریه شاید😂مثلا دره ستارگان مث همین جاهای دیگه هم هست یا دریاش ک دریای جاسک ...

منم ۱۵ سال بندر بودم ولی عاشق قشم . جزیره هنگام مگه میشه ازش گذشت 

استارتر قشم بری با اتوبوس دریایی هرمز هم میتونی بری که محشره 

داره ک...جنگل حرا و دیدن دلفین ها وجزیره هنگام، ساحل نازو شتر سواری، ساحل سینگو یا طلایی و چایخونه و ...

رستورانها  کافه وچایخونه که جزء طبیعا بکر حساب نمیشن...ساحل ناز رفتیم..فقط شده منبع درامد برای چند دقیقه شتر سواری وموتور چهارچرخ و..چیزخاصی نداره...جزیره هنگام هم همینطور فقط میری میبینی شده منبع درامد برای بومیان که صنایع دستی وسمبوسه و...میفروشن..خود قشم  طبیعت وجای دیدنی از خودش زیاد نداره..دره ستارگان هم رفتم بنظرم جای قابل توجهی نبود..

پارسا پسرمامان😍
رستورانها کافه وچایخونه که جزء طبیعا بکر حساب نمیشن...ساحل ناز رفتیم..فقط شده منبع درامد برای چند د ...

قبول دارم ولی ادم ک بره حوصلش ک سرنمیره میتونه همونهارو ببینه ....جای دیدنی و قشنگ بخوای باید بری شمال یا اصفهان...

ب نوبه خودش ی قشنگی هایی داره ...من ک هرساله ب عشق حرا و هنگام و دلفینا  و خریدتا قشم میرم 😂

داره ک...جنگل حرا و دیدن دلفین ها وجزیره هنگام، ساحل نازو شتر سواری، ساحل سینگو یا طلایی و چایخونه و ...

واقعا خیلی عالیه . من کیش هم رفتم قشم هم رفتم . قشم خیلی بکر و زیبا بود دوباره رفتم . الانم همپا باشه میرم