2777
2789
عنوان

چرا برادرشوهرم ازم فراریه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 14945 بازدید | 344 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اینا شعور ندارن بخدا منو برادرشوهرم فقط جونمون از هم سواس حتی بخاطر شرایط کاریش اوردیمش خونمون ...

عزیزم جونتون واس هم در میره درست نیس این وابستگی بعد ها برای زندگیش مشکل درست میکنه حتی اگه شما نیت سوئی نداشته باشه

جاری من با همین حس هایی که شما میگین دوازده سال زندگیمو زهر کرد الکی نیس که برادر شوهر نامحرمه و باید حدود رعایت شن

عزیزم جونتون واس هم در میره درست نیس این وابستگی بعد ها برای زندگیش مشکل درست میکنه حتی اگه شما نیت ...

مطمعن باش کسی که توی خانواده درست بزرگ شده بلده کی و چه موقع حدو حدودو چقد رعایت کنه 

من کلا خودم زیاد اعتقادی به محرمی نامحرمی ندارم وقتی بین منو همسرم پیوند ایجاد شد خانواده اون خانواده منن و برعکس

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

تو چرا برات مهمه؟

توام آدم حسابش نکن

عمو های شوهر منم اینطورین

حالم ازشون بهم میخوره

جواب سلام آدمو هم نمی‌دن

اولش خیلی بهم برخورد

ولی دیگه برام مهم نیست منم بهشون سلام نمیدم مثل گاو میمونن

تو چرا برات مهمه؟توام آدم حسابش نکنعمو های شوهر منم اینطورینحالم ازشون بهم میخورهجواب سلام آدمو هم ن ...

بنظرت دیگ هیچ وقت بهش سلام ندم زشت نیست؟ اگرم یک دوبار سلام کرد جواب ندم چی؟

بنظرت دیگ هیچ وقت بهش سلام ندم زشت نیست؟ اگرم یک دوبار سلام کرد جواب ندم چی؟

دیگه بهش سلام نده 

ولی اگه سلام داد جوابشو بده

نه زشت نیست

بزار بفهمه چقدر رفتارش بده

من عموی شوهرم میخواست دخترشو بندازه به شوهرم ولی موفق نشد به خاطر همین جواب سلام منو نمی‌ده

برادر شوهر تو هم حتما یه چیزیش هست 

اخه من همش فکر میکردم شاید سلام کنه برا همین چندبار نگاش کردم ولی یا الکی گوشیشو مینداخت تو هوا🙄😐ی ...

اصلا اهمیت نده اون داره نادیده ات میگیره خودشو خیلی بالاتر از تو میبینه که اینطوری رفتار میکنخ

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔