2777
2789
عنوان

چرا برادرشوهرم ازم فراریه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 16010 بازدید | 354 پست
نمیدونم از دیشب خیلی نارلحت شدم

حق داری

ولی برات مهم نباشه . تو هم همون‌جوری بی محلی کن. 

به شوهرت هم بگو رفتاراش با من رو توی ذهنت نگه می‌داری برای روزی که زن گرفت بدونی چطوری جبران کنی 😁

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داریولی برات مهم نباشه . تو هم همون‌جوری بی محلی کن. به شوهرت هم بگو رفتاراش با من رو توی ذهنت نگ ...

بخدا خیلی بهم برخورد خیلی💔من نه دختر پرویی ام نه هیچی فکر کن بین اون همه ادم اینطور رفتار میکنه اصلا ن حرف زد نه نگام کرد

ادم از کسیم خوشش نیاد ارث باباشو که نخوردم میتونه حداقل یه سلام بده بچه پرو

خب منم برادر شوهرم همین طوریه!

باهام هم سنه اما تو این یه سال شاید یه بار باهم صحبت کرده باشیم!میدونم قصد بی احترامی نداره چون کلا خجالتیه

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

مذهبیه؟

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
آخه مهم نیست. تو هم بی توجهی کن. بهت سلام کرد حواب بده. سلام نکرد تو هم تحویلش نگیر. تمام

اخه من همش فکر میکردم شاید سلام کنه برا همین چندبار نگاش کردم ولی یا الکی گوشیشو مینداخت تو هوا🙄😐یا با این و اون میخندید حتی باکسی که جفتم بود دقیق

ولی بامن هیچ‌گونه حرفی نزد

به شوهرم بگم؟

اخه من همش فکر میکردم شاید سلام کنه برا همین چندبار نگاش کردم ولی یا الکی گوشیشو مینداخت تو هوا🙄😐ی ...

آخه شوهرت چه کاری ازش برمیاد. به داداشش بگه زشته. اگر با شوهرت درد دل میکنی بگو. 

خب منم برادر شوهرم همین طوریه!باهام هم سنه اما تو این یه سال شاید یه بار باهم صحبت کرده باشیم!میدونم ...

اخه من همسنم ک‌نیست حداقل ۴ ۵ سال ازش کوچیکترم

بنظرم از خجالت نیست

احساس میکنم ازم‌تنفر داره

بنظرت ب شوهرم بگم؟

آخه شوهرت چه کاری ازش برمیاد. به داداشش بگه زشته. اگر با شوهرت درد دل میکنی بگو.

نه نمیخوام به داداشش بگه

فقط‌میگم فلانی با من‌مشکلی داره؟یه سلام دادن انقد سخته که نمیتونه یه سلام بده؟