2777
2789
غفاری دایت میخواستم برم ولی پدرم میگه میترسم بذارم رژیم بگیری بمیری چون خیلی ضعیفم... مهران غفوریان ...

بابا من خودم زیر نظر دکتر تغذیه ام همه چی هم میخورم اصلا هم احساس گرسنگی نمیکنم.

تروخدا از حرفم ناراحت نشو اسی منم چون یه زمانی مثل تو چتق بودم حس و حالتو درک میکنم وزنت خیلیی بالاست هرجور نشده راضیشون کن بری دکتر تغذیه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

فعلا با بندسازی و ورزشی که پر تحرک باشه مثل بسکتبال و والیبال ورزنتو بیار پایین .بعد به رزمی فکر کنو ...

چندبار ثبت نام کردم باشگاه نصفه رها کردم

یا رفتار خوبی نداشت و مربی پیگیر نبود

یا قلبم آروم نمیگرفت و آرامش نداشتم

کلا قلبم برای رزمی میتپه چون وقتی برم محاله رهاش کنم که البته نمیدونمم چی برم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا من خودم زیر نظر دکتر تغذیه ام همه چی هم میخورم اصلا هم احساس گرسنگی نمیکنم.تروخدا از حرفم ناراح ...

آره پس خداروشکر میدونی چه حسیه که همه ازت میترسن میرن عقب یا مسخره‌ات میکنن. کفری‌ام کفری 💔😭

برای چربی سوزی فقط هوازی پیشنهاد میکنم بعد ک نزدیکای ۸۰ ۷۰ شدی بدنسازی و فیتنسم ادد کن ک عضلاتتم تقویت بشه و پوستت یهو خیلی نیوفته

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

اگر بتونی هزینه کنی و ب مربی خوب بگیری با رژیم خیلی میتونی لاغر کنید و خوش فرم بشی 

درسته خیلیا مخالف بدنسازین یا بدشون میاد ولی خوبی بدن سازی اینه که بدنت از ریخت نمیفته بدنسازی جوریه ک خیلی اوقات اصلن وزن کم نمیکنی ولی به راحتی سایز کم میکنی من خیلی وزن بالا دیدم تو باشگاهمون ماهی ده کیلو راحت کم می‌کردن یکیشم مامان خودم😁

برای چربی سوزی فقط هوازی پیشنهاد میکنم بعد ک نزدیکای ۸۰ ۷۰ شدی بدنسازی و فیتنسم ادد کن ک عضلاتتم تقو ...

دقیقا نظرم همینه دو به شک مونده بودم که ورزش سنگین بردارم.

اگر بتونی هزینه کنی و ب مربی خوب بگیری با رژیم خیلی میتونی لاغر کنید و خوش فرم بشی درسته خیلیا مخالف ...

کاش کسی کنارم بود.

هیچکسو ندارم برم باهاش باشگاه چون جوش واقعا حال به هم زن و رقت انگیزه

کاهش وزن‌ اصلش تغذیه هست، شما با رعایت رژیم غذایی مناسب حتی بدون ورزش هم میتونی وزن‌ کم کنی، اما اگر ورزش انجام بدی و تغذیه ت رو رعایت نکنی نمیتونی کاهش وزن‌ داشته باشی

ورزش از شب شدن بدن بعد از کاهش وزن‌ جلوگیری میکنه، برای خوش فرم شدن هم که بدنسازی بهترین گزینه ست البته زمانی که مقداری کاهش داشته باشی

خودم تجربه کاهش وزن‌ دارم 

کاش کسی کنارم بود.هیچکسو ندارم برم باهاش باشگاه چون جوش واقعا حال به هم زن و رقت انگیزه

تو باشگاه اصن نباید به کسی محل بزاری یا نگا کنی همیشه کار خودتو انجام بده این توجه نکن با بقیه 

بعدشم خیلی ورزش گروهی هست که میتونی شروع کنی و راحت دوست پیدا کنی چنتا باشگاه سر بزن بپرس

دقیقا نظرم همینه دو به شک مونده بودم که ورزش سنگین بردارم.

ورزش سنگین منظورت دقیقا چیه؟

الان من میرم باشگاه ۲۵ دقیقش تمیرینای هوازیه ۳۵ دقیقه هم کار با لوازم بدنسازی قشنگ اول چربی سوزی میکینم بعد عضلات رو تقویت میکنیم یک روز درمیونم پیلاتس و تی ار ایکس و ایناست خیلی خوبه واسه چربی سوزی بگرد ی باشگاه این سبکی پیدا کن

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍