2777
2789

سی ایکس پیدا کنی عالیه برای چربی سوزی 

فیتنس هم همینطور 

هروقت به وزن ایده‌آلت رسیدی میتونی بری ورزش هایی مثل بدنسازی و تی ار ایکس اینا عضله خوب میسازن ولی تاثیر شون لاغری اندازه سی ایکس نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی ایکس پیدا کنی عالیه برای چربی سوزی فیتنس هم همینطور هروقت به وزن ایده‌آلت رسیدی میتونی بری ورزش ه ...

وای اصلا اسم بدنسازی میاد حالت تهوع میگیرم. از جو باشگاه‌ها هم اصلا خوشم نمیاد خیلی بی‌فرهنگ شدن جدیدا!

فقط رزمی دوست دارم که جو صمیمانه و هماهنگی دارن یا ورزش‌های خیلی تخصصی‌تر.

اما اورثینک کردم هیچی نمیدونم 💔

وای اصلا اسم بدنسازی میاد حالت تهوع میگیرم. از جو باشگاه‌ها هم اصلا خوشم نمیاد خیلی بی‌فرهنگ شدن جدی ...

عزیزم تو این وزنی که شما گفتی اصلا رزمی پیشنهاد نمیشه چون رزمی بری همون هیکلی که داری سفت میشه چربی ها هم سفت میشن بعدا لاغر کردن شون خیلی سخت میشه 

ببین دور ور سی ایکس پیدا میکنی این ورزش جوریه که هر جلسه تغییر تو خودت میبینی انقدر تغییرات زیاده که خودت دو جلسه بری متوجه تغییراتت میشی یا شنا برو اونم برا لاغری خوبه 

چیزی که می‌دونم اینکه ورزش‌هایی که به زانو یا مفاصل فشار وارد می‌کنه رو تحت هیچ عنوان الان انجامشون نده

مثل بعضی ورزشای هوازی مثل پریدن و دویدن و...

اینا رو بذار ان شاءالله وقتی وزن متناسب‌تر شد اون وقت.

لایک کنید. حال می‌ده

اسی خواهرانه بت میگم برو دکتر تغذیه واسه وزن تو هر ورزشی مناسب نیست ..برو ببین دکتر چی میگه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

فعلا با بندسازی و ورزشی که پر تحرک باشه مثل بسکتبال و والیبال ورزنتو بیار پایین .بعد به رزمی فکر کن

ورزش با تحرک و جنب و جوش باشه وزن میاد پایین

داخل محیط باشگاه باشی انگیزه میگیری

اسی خواهرانه بت میگم برو دکتر تغذیه واسه وزن تو هر ورزشی مناسب نیست ..برو ببین دکتر چی میگه

غفاری دایت میخواستم برم ولی پدرم میگه میترسم بذارم رژیم بگیری بمیری چون خیلی ضعیفم... مهران غفوریان رو که دیده خیلی چشمش ترسیده نمیذاره رژیم بگیرم.

خب فقط هوازی‌ها چربی آب میکنن 💔🥲

نه اصلاً اینطور نیست!

کم کردن وزن ۸۰ درصدش با رژیمه ۲۰ درصد ورزش.

من خودم با بدنسازی کلی خوشفرم شدم. خییییلی تغیبر کردم. اتفاقاً ورزش‌های غیرهوازی توی فرم گرفتن و خوش هیکل شدن تاثیر بیشتری داره

البته هر هوازی ای هم به مفاصل فشار نمی‌آره ها. می‌تونی اونا رو انجام بدی.

لایک کنید. حال می‌ده