2777
2789
عنوان

آخه انصافه واقعا برای یشب خونه مادر موندن شوهرم بگه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 151 پست
دیگه زنگ نزن خونه مادرتم بمون خوش بگذرون بی خیالش باشی خودش میاد دنبالت اینجور مردا رو باید بی محل ک ...

البته اینجور پسرا پررو هستن بعد  رفتار پرخاشگرانه هم ممکنه بکنن ولی این خانم ابدا نباید بترسه 

خانم اسی اصلا دیگه پیگیرش نباش بزار بره برا طلاق اقدام کنه والا که تا اخر عمرت تو سری خور حواهی شدحتما ازش بخاطر نداشتن خونه و منطق شاکی باش

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اول زندگی اننننققدر حساس بود.... خیییییلی دیر به دیر و کوتاه خونه مادر پدرم میرفتم با اینکه ...

بیخیال بابا  تابلو هست که بخاطر حسادت این رفتارها را میکنن جلب اعتماد چیه 

مردکهای حسود مگه خریدن زن را 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
یه دو روز صبر. کن پیشنهاد من اینه یه وکیل ور دلت داشته باشی یه مشاور حقوقی . ببین الان خونه راهت نمی ...

کدوم خونه؟؟شوهرش خونه نگرفته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه عزیزم ولی همه یک شهر هستیمپیش خانواده همسر باشی سخت تره دیرتر نتیجه میده.ولی راهش دعوا نیست. راهش ...

ببین اخه بخواد شوهرشو طرف خودش بکشه تا ی خانواده رو‌خیلی سخته. منم نمیگم دعوا کنه ولی منت کشی هم‌نکنه. ایشون میگ پیش مادرم کسی نبود مریض بود ی شب موندم. واسه شوهره بیاد دنبالش ن‌تینکه بهش بگ برمیگردم طرف راه بده یا نذه.

ی داماد ما ک خیلی ام‌دیوس پیش مادرش ب خواهرم میگ‌گوه خوردی طلاقت میدم تنها میشه گریه میکنه میگ گوه خوردم میام دنبالت بریم خونمون. حالا اینا ی جا نیسان ولی مادرش شدیدا دخالت میکنه با جهاز خواعرم جهاز گرفت خواهرمو برد ارایشگاه ب بدترین شکل ممکن ریده بودن ب خواهرم خودشو عروس کرد ب خدا ی چیزایی بگم شاخ درمیاری پرده بکارت عمل کرد دوباره دختر بشه بعد سه تا بچه اینقد ک بدبخت حسوده. حالا نمیگم مادر شوهر استارتر بده شایدم مثل مادر من باشه ک عروسو میزاره رو چشماش. شوهرش زر اضافی میزنه. ولی ی نفرو ادم کردن راحت تره تا ی خانواده

تایپیکاتو  نگاه کردم

چه زندگیه جهنمی داری با این شوهرت.

بلاکش کن بره نفهم رو

بچه ننه 

بیعار  بیکار

بی پول

تهدید ب طلاق

مادرش فضول بی خانواده

به چی دلخوش کردی

خیلی ساده لوح باشی هم میدونی این آدم نیستتت گاوه 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

شوهر منم اول زندگی اننننققدر حساس بود.... خیییییلی دیر به دیر و کوتاه خونه مادر پدرم میرفتم با اینکه ...

منم گوش میکنم اما مادرم حالش بده بود مجبور شدم دلم سوخت دلم نیومد ولش کنم همینطور  وگرن منم گوش میکنم 

خونواده با منم همینطوره میگه نگوو بین خودتون باشه

کدوم خونه؟؟شوهرش خونه نگرفته

خونه نگرفته نظر من و شماست . دادگاه ممکنه نظرش متفاوت باشه . کلا این دو نفر سر زندگی توی اونجا به تفاهم و پذیرش رسیدن؛ پس اونجا حیطه اختیارات مرده و حکم خونه رو داره . حالا باز بپرسه من مطمئن نیستم 

خونه نگرفته نظر من و شماست . دادگاه ممکنه نظرش متفاوت باشه . کلا این دو نفر سر زندگی توی اونجا به تف ...

نه عزیز بیشترقاضیاخونه پدرومادرردمیکنن اگراینجوربودهمه خانما که عدم تمکین میزنن بخاطر خونه شوهره میبرد توخونه پدرش یابرادری کسی   ازنظرقانون خونه پدرردمیکنن مگرطرف داخل یه اتاق همه امکانات تهیه کرده باشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب یه نکته اش اینه که شما میگی شاید اتاق تهیه کرده

نه قبلاهم تایپکاش بودم  هیچی طفلی همجااذیته خداکمکش کنه