2777
2789
عنوان

آخه انصافه واقعا برای یشب خونه مادر موندن شوهرم بگه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 3205 بازدید | 154 پست

چرا ترس داری واسه از دست دادن همچین نوبری؟

بگو حتما طلاقم بده الان که فکر میکنم میبینم انتخابم درست نبوده خونه بابام ور دل مامانم بهتر از اینه که توعه روان پریش آزارم بدی

آدمی که توان خونه کرایه کردن نداره حداقل ی کوچولو جلو زبونش بگیره بد نیست

مردا چقدر مزخرف شدن

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اتاق تهیه نکرده اونجا یجور اذیت بودم اینجا یجور اذیتم میشه دعا کنید بمیرم 😭😭😭 ممنون

خدانکنه دعامیکنم خدایه راهی جلوپات بذاره  خوشبخت شی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فکرم درگیره همش غصه میخورم دلم نمیخاد طلاق سه دلم میخواد همه طرفو داشته باشم

دخترخوب طلاق به این سادگیاهم نیست همسرت بایددلیل محکمه پسندی ارایه بده نترس

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم اتفاقا شما این بار محکم وایسا بگو تا وقتی خونه مستقل نگیری برنمی‌گردم. برو طلاق بده.

ببین به پات میفته یا نه.

شوهر منم چندین بار گفت طلاق. دوران عقد بودم و خونه اونا مهمون بودم. پاشدم رفتم خونه بابام گفتم گمشو برو طلاق بده. بعد 40 روز اومد منت کشی و دیگه حرف طلاق نزد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خوب عزیزم تازه عروسی اونم حق داره ولی نباید چیزی میگفت شمام خودتو ناراحت نکن مطمع ...

گم‌شن بابا حسادته دوست داشتن چیه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

شایدم ناراحت بشین از حرفم

اما خداوکیلی این موجودات وحشی و بی صفت رو از کجا پیدا میکنید؟

اون باید خیلی ازت ممنون باشه نه اینکه اینجور برخورد کنه

مثلاً ما آدمیم 🤦

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
فکرم درگیره همش غصه میخورم دلم نمیخاد طلاق سه دلم میخواد همه طرفو داشته باشم

بخدا مادرشوهر مثل من میداشتی خودکشی میکردی ازش ولی خدارو شکر کامل باهاش قطع رابطه کردم راحت شدم ازش ولشون کن ی چن روزی صبر ببین چی میشه اصلا بهش بیام‌نده اگه ادامه زندگیت برات مهمه