2777
2789
عنوان

آخه انصافه واقعا برای یشب خونه مادر موندن شوهرم بگه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5545 بازدید | 155 پست
وای خدایا چه اسکلببین اسی زنگ بزن شوهرت هر چی گفت تو شیرین زبونی چرب زبونی کن حرفایی بزن که خوشش میا ...

جوابمو نمی‌ده کلا از من متنفر شده چون مادرشوهرش پیششه از من بد گفته اونم میگه طلاق هزار تا پیام دادم بهش هیچی به هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب حق حرفت اما واقعا منم گیر بودم نمیشد مادرمو تنها بزارم اما بخاطر این موضوع طلاق آخه بابا آ ...

ببین عزیزم بهترین کار ممکنه رو کردی پیش مامانت موندی تا آخر عمرت هیچ پشیمونی توی دلت نمی مونه. هیچوقت بخاطر شوهرت از پدر و مادرت نگذر چون اونم بخاطر تو نمی گذره بره طلاق بده ببینم میتونه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

مگه چیکار کردی که اینقدر بی عزت و احترامت میکنه؟

دلیل اینکه برات عروسی نگرفتن چیه؟

چرا خونه نداری؟

چرا شوهرت باید تهدیدت کنه؟

چرا از طلاق میترسی؟

به عنوان خون بها عروس خونشون شدی؟

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
جوابمو نمی‌ده کلا از من متنفر شده چون مادرشوهرش پیششه از من بد گفته اونم میگه طلاق هزار تا پیام دادم ...

دیگه ول کن پیام نده 

آروم باش 

مراقب مادرت باش 

امروز براش سوپ و ناهار بپز

بعدش پاشو برو خونتون 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
بد نیست خوبه اما این حال منو دید این ماجرارو بدتر فشارش رفت بالا گفت کاش نمیومدی خانواده فراموش میکر ...

وا بچه ایی بهش فهموندی دوتایی لذت می بردین از باهم موندن

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
بد نیست خوبه اما این حال منو دید این ماجرارو بدتر فشارش رفت بالا گفت کاش نمیومدی خانواده فراموش میکر ...

نه گناه داره بنده خدا مادرت

کاش شام شوهرت رو دعوت می کردی خونه مادرت 

اینجوری شلتاق نمیکرد 

مگه چیکار کردی که اینقدر بی عزت و احترامت میکنه؟دلیل اینکه برات عروسی نگرفتن چیه؟چرا خونه نداری؟چرا ...

نمیدونم والا  شوهرم تو زندگی هرچند خودش مقصر باشه باز هم مقصر همه چی منم  گفت ندارم عروسی خونه ام میخام بالای خونه مامانم باشه  اجاره نمی‌رم باید بیای پیش مادرم  و اینطوری  با خونوادمم مشکل داشت چون براش حرف میزدن  که گفت ساعت 12 شب میای یا نه  یا طلاق منم رفت که بعد یکماه اومدم پیش مادرم اونم مریض بود که اینجوری شد 

دیگه ول کن پیام نده آروم باش مراقب مادرت باش امروز براش سوپ و ناهار بپزبعدش پاشو برو خونتون

میگه راهت نمیدیم خونه چون خودم خونه ندارم اینطوریه اگر خونه خودم بود نمی‌تونستن اینجوری بگن

جوابمو نمی‌ده کلا از من متنفر شده چون مادرشوهرش پیششه از من بد گفته اونم میگه طلاق هزار تا پیام دادم ...

چقدر سآده ای چرا اینقدر التماس میکنی بهش و پیام میدی؟ تو کار نادرستی نکردی اتفاقا الان طلاق بگیری از این روانی خیلی بهتره تا با دوتا بچه طلاق بگیری.

عاشق چی شوهرت شدی؟ اخلاق که نداره، شعورم نداره، خونه و خانواده هم نداره.

اصرار میکنی به اینکه قبولت کنه؟

به درک. شوهر پیدا میشه ولی مادر نه.

ببین شوهرت چطور چسبیده به مادرش. 

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

الکی شوهر شما داره ناز میکنه شما که ترسیدی قوی باش که دیگه اسم طلاق رو نیاره باید عروسی میگرفتی و خونه جدا بدون خرج رفتی رفتی باید خرجت میکرد تا بهت احترام میزاشت

میگه راهت نمیدیم خونه چون خودم خونه ندارم اینطوریه اگر خونه خودم بود نمی‌تونستن اینجوری بگن

بخدا ابلهی اگر بری خونه. بزار بیاد با منت و التماس ببرتت. اینقدر خودتو کوچیک نکن

چقد تو مهربون و آروم و خانومی عزیزم 😍❤️

اصلا نگران نباش 

هیچی نمیشه

یه توصیه برات دارم خانوم خوشگل 

هنوز بچه دار نشو تا اخلاقای شوهرت درست شه 

اگه نه با بچه هم بدرفتاری میکنه گناه داره بچه عصبی میشه 

فقط باید به شوهرت محبت کنی تا درست شه 

ببخشید عزیزم پدرتون در قید حیات نیستن ؟