2777
2789
عنوان

آخه انصافه واقعا برای یشب خونه مادر موندن شوهرم بگه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 151 پست
از بند اخر متنت حالت تهوع گرفتم مکه میخواد شق القمر کنه که اینجوری التماس کنه به یه مرد نفهم و بیشعو ...

مرد زبون نفهم همینه

فکر میکنی نشسته ور دل ننه اش، چجوری داره به حرفای اون گوش میده؟ همینجوری

تا وقتی هی بخوای دور بشی بگی نه نه نه مرد بدتر لج میکنه

با گاو نمیشه زبون ادمیزاد حرف زد

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوابمو نمی‌ده کلا از من متنفر شده چون مادرشوهرش پیششه از من بد گفته اونم میگه طلاق هزار تا پیام دادم ...

ای بابا

😕😕💔 خاک تو سر شوهرت

خدا کمکت کنه راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه

مشخصه شوهرت بچه است بلاک این وسط اخع

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

استارتر من یه نگاهی به تاپیک هات انداختم 

این آقا و خانوادش مشکلات اساسی دارند چطور رفتی باهاش همخونه شدی؟ نمیگم طلاق بگیر اما لطفا کمی غرورت حفظ کن ارزشش اصلا نداره نیفت دنبالش تا خودش آدم بشه

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

استارتر من یه نگاهی به تاپیک هات انداختم این آقا و خانوادش مشکلات اساسی دارند چطور رفتی باهاش همخونه ...

آره آفرین چقد دلم براش سوخت....

یه ماهه رفته سرزندگیش 

اونم چه زندگی .... نه خونه ای ، نه چیزی

از شوهرش سیلی خورده

حرفم بارش میکنن ‌.‌....اینم مثل بدبخت ها

التماس میکنه و پیام میده ‌پسره ببخشتش😞😞😞

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

چون خودتو حقیر کردی باهات اینجوری رفتار میکنه نباید قبول میکردی پیش مادرشوهر زندگی کنی بلاکش کن تا منت کشی نکرده برنگرد بگو حالا که احترام حالیت نیست طلاقم بده 

انتخابت از اول اشتباه بوده عزیزم تا چندسال بچه دار نشو که بدبخت میشی چون از.ن بچه میشه یه اتو واسه اذیت کردن تو

بابا اصلا زمونه بدی نمیشه با هیچکس حتی دوست را بدی توخونت روز بروز پرو میشه میخواه زندگیت مال خودش بکنه دخالت بیجا  چه برسه به مادر شوهر که ادعا مالکیت رو همه چی داره بری زیر یه سقف

استارتر

باتوجه به شرایط زندگی وتاپیک های قبلت که دیدم ،شرایط شماوهمسرتان کمی خاص هست وتقریبا رفتارهای خودتان عامل زیاده خواهی همسرتان بوده ،به نظرم بایک وکیل وبایک مشاورخانواده حتمادیدارکنید،دادگاه هاخدمات رایگان مشاوره و وکیل دارند،

دوستان دراینجاطبق تاپیک نظرمی دهندوشرایط قبل این تاپیک ونوع ازدواج شماورفتارهای قبلی شماوهمسرتان رانمی دانند،احتمال داره این راهنمایی هانتیجه خوبی ندهد.

اینو بگم ک وقتی شوهرت اینقدر بی منطقه ک مادرت مریض  و کنارش بودی این حرف ب زبون اورده و بهانه کرده حتی اگ جدی هم باشه بهانه ش دنباله بهانه بوده   و اصلا رفتار درستی نداره مگ جرم کردی ک اینقدر بی احترامی میکنه  هیچ کاری برات نکرده زبونش درازه !اتفاقن برادرت خوب رفتاری کرد ب نظرم بهترین کار دهن ب دهن نشدن با این مرد!اخه سر هرچی پای خانواده بکشون وسط و بگ طلاق مگ خانواده عزت نفس نداره اونم بردار التماس کسی کنه ک هیچی نداره ! تازه اون کلاس میزاره !

نه پول داره نه اخلاق داره نه حتی ی خونه برات اجاره کرده نه عروسی گرفته ؛ واسه چی زن همچین مردی شدی؟؟؟

من جات بودم نمی‌رفتم ب گوه خوردن بیفته بیاد دنبالم تازه کلی هم شرط میکردم. چقدر بی دست و پایی 

نه پول داره نه اخلاق داره نه حتی ی خونه برات اجاره کرده نه عروسی گرفته ؛ واسه چی زن همچین مردی شدی؟؟ ...

۲۲ سالشه اسی

آخه ازدواج دومشه بچهاااا نمیتونه جدا شه

پسره یه بارم درخواست طلاق داده باز آشتی کرده🤕

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂