2777
2789
عنوان

آخه انصافه واقعا برای یشب خونه مادر موندن شوهرم بگه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 3814 بازدید | 154 پست
الان حق رو میدن به شوهرش بخدا ربطی به بی غروری نداره

چرا اتفاقا باید خیلی بی غرور باشی که بهت بگن برنگرد خونه راهت نمیدیم و تو برو پشت در التماس کنی که راهت بدن. به جرم یکشب با مادر بودن.

اگر من بودم توی این زندگی و این مرد م....ر ی...دم

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اتفاقا باید خیلی بی غرور باشی که بهت بگن برنگرد خونه راهت نمیدیم و تو برو پشت در التماس کنی که ر ...

نه اصلا منظورم التماس نیست 

بره در رو بزنه اگه باز نکردن برگرده 

نمیدونم بردن مامور درسته یا نه 

شاید بهتره با برادرش بره

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

ببین اول زندگی این حرف رو زده حواست باشه الان هر جوری رفتار کنی تا آخر زندگیت باید همون جور طی کنی میگه طلاق میدم بگو به درک مردی که زنش رو به خاطر احترام به مادرش و مراقبت از مادر مریضش می خواد طلاق بده همون بهتر تو زندگی زنش نباشه برو به جهنم. اصلا هم نترس محکم باش 

ببین اول زندگی این حرف رو زده حواست باشه الان هر جوری رفتار کنی تا آخر زندگیت باید همون جور طی کنی م ...

آفرین.انگار طلاق الکی الان دلم می خواد بدونم کدوم مردی ت. خ. م طلاق دادن داره

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
آخه دوسش دارم نمیتونم از دستش بدم اما اون منو دوسنداره که اگر داشت اینجوری هی طلاق طلاق نمی‌کرد

دورت بگردم که انقد مهرطلبی 

کی بهتر از تو پیدا میکنه که با همه شرایطش جور باشی 

دوستش هم داشته باشی نباید خودتو فراموش کنی

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
چرا اتفاقا باید خیلی بی غرور باشی که بهت بگن برنگرد خونه راهت نمیدیم و تو برو پشت در التماس کنی که ر ...

همون به جرم اینک مادر من مریض بوده  ب من رو زده تنها بوده گفته وایسا فردا صبح برو 

آخه دوسش دارم نمیتونم از دستش بدم اما اون منو دوسنداره که اگر داشت اینجوری هی طلاق طلاق نمی‌کرد

نخیر اونم دوستت داره ولی فهمیده هر چی بگه غلام حلقه به گوششی گفت طلاق بگو باشه تو هم بلاکش کن از الان باج بدی تا آخر عمرت ذلیل میشی یه قوی باش به خدا بدبخت میشی مردای از زنای ضعیف بدشون میاد یه کم اقتدار داشته باش

این چه ازدواجیه که کردی 

شوهرت خیلی مزخرفه 

میخاد گربه رو دم حجله بکشه 

نظر منو میخای نو دست پیش بگیر گوشی خاموش کن 

بگو میخام بیشتر فک کنم

شرایط داری واقعا ازش جدا شو مشکل داره

انقد حقیر نباش 

عرضه داشته باش ازین فرصت استفاده کن یجوری نقره داغش کن اخرین باری باشه که جرات کرده این کلمه رو به زبون بیاره ! 

چقد کاربر زن ستیز با حرفای تهوع اور تو این تاپیک زیاد بود

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

آفرین.انگار طلاق الکی الان دلم می خواد بدونم کدوم مردی ت. خ. م طلاق دادن داره

دختر مردم رو تنها گیر آوردن به مرد جماعت رو بدی آخرش میشه این. بنده خدا بدون عروسی تازه خونه مادرشوهر زندگی می کنه یارو طلبکار هم هست. انگار طلاق کشکه لابد می خواد بره دادگاه بگه زنم از مادرش یه شب نگهداری کرده  می خوام طلاقش بدم 😐 

دختر مردم رو تنها گیر آوردن به مرد جماعت رو بدی آخرش میشه این. بنده خدا بدون عروسی تازه خونه مادرشوه ...

بابا زر زده دادگاهم میگه چشم بیا طلاق بده. فقط امیدوارم یه مهریه ی خوب زده باشه نه بدون مهریه زنش نشده باشه. الان با اوضاع سکه طلاق بدن ببینم کی جرات داره

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.