2777
2789
عنوان

آخه انصافه واقعا برای یشب خونه مادر موندن شوهرم بگه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5424 بازدید | 155 پست
خیلی پروش کرده انگار این خانم برده اونه

ببین مردا هر چقد رو‌بدی جا دارن باید همون اول گربه رو دم‌حجله کشت. اگ بترسه از طلاق دادن این بدتر میشه هرلحظه میگه طلاق. هر چقد طرف بدونه نقطه ضعف داری بدتر میکنه . اگ شرایطشو داشته باشه بمونه خونه مادرش طرفو ب گوه‌خوردن بندازه بعد بره خونش

ن جدی میگه طلاق و منو بلاک می‌کنه

اصلا محلشنده به نظر من که طللاقت بوه به نفعته

ادم به این خودخواهی و نفهمی را چه جوری میخوای تا اخر عمر تحمل کنی 

تلاشی برای اشتی نکن خواهرانه میگم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کوتاه میادسنی هم نداره سیاستم نداره 😐😐با ۲۲ سال سن براش عروسی نگرفتهخونه نگرفته ....تااازه کت ...

بمیرم خیلی شرایط سختیه ایشالله ک درست بشه🥲

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
آخه ن خونه داره نه عروسی گرفته همینجور ساعت 12 شب گفت یا میای همین الان یا طلاق

وای چه پررو 

کلا از اول نباید میرفتی با این شرایط 

تا خونه برات درست نکرده چرا پاشدی رفتی زیر دستش که الان زبونشم دراز باشه کلا دیگه نرو تا خونه برات بگیره

لطفا ذلیل نباش  نه به بعضی دخترا اینقدر دریدن نه به امثال شما

ی ماهه اونم پیش مادرشوهر بدون عروسی

خوب عزیزم  تازه عروسی    اونم  حق داره    ولی  نباید چیزی میگفت       شمام خودتو ناراحت نکن     مطمعنا خیلی دوستت داره  که  نمیخواد تنها باشه

ببین مردا هر چقد رو‌بدی جا دارن باید همون اول گربه رو دم‌حجله کشت. اگ بترسه از طلاق دادن این بدتر می ...

وای  گل گفتی هر چی رو بدی جا دارن برا پررو بازی

دیگه زنگ نزن خونه مادرتم بمون خوش بگذرون بی خیالش باشی خودش میاد دنبالت اینجور مردا رو باید بی محل کرد 

خدایی بهش خیلی رو دادی و فهمیده از طلاق میترسی 

اسم طلاق برد بگو منم دیگه نمیتونم این وضع رو تحمل کن برو اقدام کن ببینه نمی ترسی خودش به دست و پات می افته

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
گفتم غروب بر میگردم اما دیدم مادرم اینطوریه داداشام نبودن بهش گفتم مادرم تنهاست گفت نه الان و بلا ...

شوهر منم اول زندگی اننننققدر حساس بود.... خیییییلی دیر به دیر و کوتاه خونه مادر پدرم میرفتم با اینکه نزدیک بودن.

من به حرفش گوش دادم اول زندگی اعتماد شو جلب کردم

الان بعد ۶ سال خودش اصصصصرار می‌کنه بیا بریم خونه مادر پدرت بگو اونا بیان خونمون. با اینکه رفتن شهر دیگه. 

هرروز هفته اصرار می‌کنه.

چون دیده من تو تیم خودشم براش ارزش قائلم.

رفتار مادر پدرمم دیده همممممیشه میگن ببین شوهرت چی میگه. الان به مامان بابای من بیشتر از مادر پدر خودش احترام می‌ذاره خدمت می‌کنه.

من مامان بابام همیشه میگن دخترم اگر شوهرت تو خلوتتون به ما فحش هم داد، راضی نیستیم طرفداری ما رو بکنی. زندگی رو تلخ کنی 

یه دو روز صبر. کن پیشنهاد من اینه یه وکیل ور دلت داشته باشی یه مشاور حقوقی . ببین الان خونه راهت نمیده پس فردا نگه تو خونه رو ترک کردی . ببن باید چیکار کنی اما کلا سخت نگیر شوهرت فکر کرده خبریه . ساده باش و صبر کن