2777
2789
عنوان

😍خوشگلا از خاستگارای سمی یا اکس هاتون بگید بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 80 پست

یبار یکی از خواستگارام چاق بود دکمه های پیرهن اش هم باز میشد از چاقی 

خیار و برداشت درسته گرفت تو دستش باصدا میخورد 

وای حالم بدمیشه یادم میفته

بعد جواب رد دادیم»میگفت اخ من از دختره خوشم اومد 

دلم میخواست خفه اش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بهداشت اومده بود 😂 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
یبار با یکی آشنا شدم کتونیش ی عالم گل چسبیده بود بعد از پله‌های یک پاساژ شیک خواستیم بریم بالا هر طب ...

😂😂😂😂الهی فقط تجسم این اتفاق پهلو واسم نمیزاره بس که میخندم

به بخشیدن آدما ادمه میدم تا زمانی که تفنگ بخرم🙃😉

یبار یکی از خواستگارام چاق بود دکمه های پیرهن اش هم باز میشد از چاقی خیار و برداشت درسته گرفت تو دست ...

یروز خیار نمیخوردی میمردی😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
یبار یکی از خواستگارام چاق بود دکمه های پیرهن اش هم باز میشد از چاقی خیار و برداشت درسته گرفت تو دست ...

😂😂😂چه داغونی بوده روز اول اخه خیار درسته میخورن

😂😂😂چه داغونی بوده روز اول اخه خیار درسته میخورن

من خواستگار سم نداشتم همه خواستگارام خیلی پیله بودن ول نمیکردن من خودم سم بودم نماز میخوندم تا ولم کنن 

با اخلاق بدم نمیدونم چرا اینقدر خواستگار زیاد داشتم 

بخدا تو دلم نفرینشون میکردم چرا اومدن خواستگاری من 

اونقدر برخوردای زشتی داشتم بعضی وقتا میگم یعنی خدا میبخشه منو اینقدر با هاشون بد برخورد میکردم 

😂😂😂😂الهی فقط تجسم این اتفاق پهلو واسم نمیزاره بس که میخندم

والا اسب باز بهتر بود 😂