2777
2789
عنوان

گریه صبح نوزاد

800 بازدید | 15 پست

خانوما پسرم ۷۰ روزشه از یه ماهگی از ساعت ۷ صبن خیلی گریه میکنه و بی قراره دل دردم نیست چون دوبار هر روز صبح بهش شربت میدم ولی تا وقتی که از خواب بیدار بشه گریه مبکنه و نا ارومه .

کلافه شدم  شبا هم که تا دیر وقت بیداره .خواب ندارم .

شما مزدونین گریه اش از چیه .چون کلا بچه ارومیه همبن چند ساعت صبح فقط گریه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس چیه خانومی؟؟؟.کولیک همون دل درده ؟؟؟

رفلاکس برگشت شیر و اسید معده به داخل مریه. وقتی اسید معده برمیگرده باعث سوزش مری میشه و نوزاد جیغ میزنه. کولیک هم دل درد ناشی از نفخ و اینجور چیزاس. معمولا گریه رفلاکس صبح و گریه کولیک بعدازظهره 

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
رفلاکس برگشت شیر و اسید معده به داخل مریه. وقتی اسید معده برمیگرده باعث سوزش مری میشه و نوزاد جیغ می ...

ممنون .اره اینم از ساعت ۷ شیر میخوره گریه میکنه بی قراره به شکم میاندازمش .فقط راه ببرمش ارومه 

رفلاکس برگشت شیر و اسید معده به داخل مریه. وقتی اسید معده برمیگرده باعث سوزش مری میشه و نوزاد جیغ می ...

بعد واسه رفلاکس چبکار کنم .اتفاقا در طول روز خیلی پس میاره و هر دفعه خیلی زیاده .بعد از شیر خوردن همیشه پس میاره

بعد واسه رفلاکس چبکار کنم .اتفاقا در طول روز خیلی پس میاره و هر دفعه خیلی زیاده .بعد از شیر خوردن هم ...

ببر دکتر گوارش اطفال 

شاید شب شیر میدی میخوابونی برمیگرده تو مریش که صبح بیقرار میشه

عزیزم علائم رفلاکس فقط یکیش بالا آوردنه, موقع شیر خوردن یه میک میرنه و صورتشو برمیگردونه, تو خواب دهنشو تکون میده انگار داره شیر میخوره, پاهاشو کش میده و شکمشو میده بالا,من بهش رانیتیدین میدم

سلام عزیزم یه چیزی که من تو همین نی نی سایت یاد گرفتم و امشب انجامش دادم و واقعا عالی بود و نی نی و خودم راحت گرفتیم خوابیدیم اینه که بعد از شیر دادن وقتی میخواای آروغشو بگیری یه ربع بیست دقیقه در همون حالت نگهش دار, دیگه اصلا بالا نمیاره و شب راحت میخوابه.انقده خوشحالم که حیفم اومد به توام نگم 😁😁

سلام عزیزم یه چیزی که من تو همین نی نی سایت یاد گرفتم و امشب انجامش دادم و واقعا عالی بود و نی نی و ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم .ولی تو خواب که اروغ نمیرنن نی نیها