2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون تو عقد رابطه ارزشم کم می‌کنه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم دخترا باید از هرچیزی که براشون آسیب داره دوری کنن علی الخصوص توی همچین فضای اجتماعی و قانون زن ستیزی که داریم این کارو نکنی بهتره قشنگ با عزت و احترام برو سر خونه زندگیت اونجا هرکاری دلت خواست بکن طوری نباشه دو روز دیگه چند سال تو عقد نگهت داره یا حامله بشی و کل سرزنشش بیوفته روی تو و اوووه کلی مسائل دیگه تنها کسی که از رابطه تو عقد نفع میبره پسره تموم شد و رفت

دوره عقد برای شناخت نیست شما رسماً زن و شوهر هستید و این تصمیم شخصی خودتون دو طرف هست که می خواهید رابطه رو برای بعد عروسی بذارید یا دوره عقد

اما اگر حتی یک در صد اختلاف داری رابطه نداشته باش که اگر نیاز شد خدایی نکرده راحت تر بتونی مسیرت رو جدا کنی

خوشبخت باشی دوست عزیز

من رفتار شوهرم برام خیلی جالب بود چون با وجود اینکه خیلی مبادی آداب نبود و خیلیم آدم گرمی بود هیچوقت قبل عروسی درخواست نکرد و خودش می‌گفت اون جریان حتما باشه بعد عروسی

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اصلا هم اینجوری نیست ، دختر خاله بنده تو عقد با اینکه با طرف بسیار خوب بودن و به نظر خانواده طرف هم ...

مگه خسیس بودن آنقدر مشکل بزرگی؟ خوب میموند تغییرش میداد مگه مریض جنسی یا سادیسمی بوده ؟؟؟

خسیس بود میموند تغییرش میداد پس عاشق نبوده وگرنه آدم عاشق میمونه و تغییر میده!!!

مشکلی برا شناخت و اینا ندارمفقط نمیخوام اینجوری باشه ارزشم بیاد پایین یا اینکه آسون به دست آورده باش ...

پس نکن ک تا تقی ب توقی خورد خودتو سرزنش نکنی❤

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
مگه دکون بقالی که ظرفیت مشخص میکنی ؟! مگه رفته یک کیلو میوه بخره ؟ی انسان رو گرفته ی همسر عشق علاقه ...

ببین شما نگفته‌هاتم درسته 

ولی ببین به مرد ایرانی رو نده، بزار تا خشتک نازتو بکشه اونوقت عزیزی

مشکلی برا شناخت و اینا ندارمفقط نمیخوام اینجوری باشه ارزشم بیاد پایین یا اینکه آسون به دست آورده باش ...

این مرد تورو عقد کرده پس آسون به دستت نیاورده آخه تو پارتنرش که نیستی اومده جلو به هزار سختی عقدت کرده تا همینجاشم واسه بدست اوردنت کلی کمرش شکسته

مگه خسیس بودن آنقدر مشکل بزرگی؟ خوب میموند تغییرش میداد مگه مریض جنسی یا سادیسمی بوده ؟؟؟خسیس بود می ...

خواهر باخسیس نبودی بفهمی چیه

هیچوقت امید به تغییر کسی نداشته باشین کم میشه اما کامل خوب بشه نیست

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
ببین شما نگفته‌هاتم درسته ولی ببین به مرد ایرانی رو نده، بزار تا خشتک نازتو بکشه اونوقت عزیزی

توی جامعه انقدر هستن که پول میگیرن بدون ناز کشیدن بهشون سرویس ... ارائه میدن که نگو 

وقتی نازتو می‌کشه دوستت داره هوا برت نداره که تا خشتک بهت نیازمند تو نباشی میمیره مطمئن باش یروز هم از ناز کشیدن خسته شد بیخیال عشق میشه و می‌ره اونوقت تو میمونی و تا خشتک ناز کشیدن هایی که بخاطرشون هوا برت داشته بود نمیگفتی عاشقم بود دوستم داشت و باید دو طرفش میکردم 

خواهر باخسیس نبودی بفهمی چیههیچوقت امید به تغییر کسی نداشته باشین کم میشه اما کامل خوب بشه نیست

آدم کامل خوب رو همه دوستدارن

عشق اونه که با نقص هاش و تمام ویژگی های دوستش داشته باشی غیر این اسمش عشق نیست 

این دختر خالت هم عاشق نبوده قطعا وگرنه همسر من وحشتناک بود ولی من عاشقش بودم موندم بعد ۶ سال الان شده ی مرد جنتلمن از همه نظر واسم وسط راه ول کردن عشق نیست